Chrisa Browna vydiera muž, ktorého údajne zbil pri basketbale

Amerického speváka Chrisa Browna vydiera muž, ktorého s tromi priateľmi údajne zbil počas basketbalového zápasu.

17.02.2014 15:05
Chris Brown Foto: ,
Spevák Chris Brown sa opäť objavil na súde.
debata

Podľa portálu TMZ požaduje poškodený Malcolm Ausbon od interpreta 250-tisíc dolárov (v prepočte približne 182-tisíc eur), inak pristúpi k žalobe. „Polícia dostala pána Ausbona do pozície, keď sa musí rozhodnúť, či pristúpi k žalobe. Uprednostnil by však kompenzáciu,“ prezradil spevákov právny zástupca Mark Geragos, ktorý plánuje nahlásiť Ausbona na polícii za vydieranie.

Ešte vlani v auguste pritom aj samotný právnik poškodeného údajne priznal, že Brown sa jeho klienta nedotkol. Udrieť ho mal muž s dredmi, čo vraj dosvedčovala aj videonahrávka celej situácie.

Dvadsaťštyriročný Brown len prednedávnom tiež predstúpil pred súd za porušenie podmienky, ktorú mu udelili ešte v roku 2009 za fyzické napadnutie speváčky a jeho vtedajšej priateľky Rihanny. V októbri 2013 totiž zlomil nos istému Isaacovi Adamsovi Parkerovi, za čo mu hrozilo väzenie.

Hoci spevák obvinenia z útoku poprel, prokurátori žiadali, aby sudca interpreta okamžite poslal za mreže a začal súdny proces vo veci porušenia podmienky. Súd však na slová prokurátorov nedal a rozhodol, že pre speváka bude lepšie, ak dokončí 90-dňové liečenie, počas ktorého sa učí zvládať hnev a musí užívať predpísané lieky.

debata chyba
Viac na túto tému: #Chris Brown #odškodné #vydieranie

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....