Drží bobríka mlčanlivosti? Heard o zásnubách s Deppom ani necekla

Minulý týždeň sa prvýkrát ako zasnúbený pár objavili na verejnosti herečka Amber Heard a herec Johnny Depp. Hovoriť o súkromí však očividne nechcú.

19.02.2014 00:00
Johnny Depp a Amber Heard Foto: ,
Herecký pár Johnny Depp a Amber Heard na premiére filmu 3 Days to kill.
debata

Príťažlivá hviezda filmu 3 Days to kill sa začiatkom týždňa objavila v šou Live with Regis and Kelly a zásnubný prsteň, ktorý dostala od Deppa, na jej prste chýbal. Viaceré médiá si všimli, že počas jej návštevy nepadla ani jediná otázka na súkromie a zásnuby.

Podľa viacerých sa za tým skrýva dohoda mediálnych zástupcov herečky s tvorcami televíznej šou. Podmienkou návštevy Heardovej v štúdiu údajne bolo, že sa nebudú pýtať na jej súkromie. Dvadsaťsedemročná herečka sa pritom stala diskutovanou dámou práve pre vzťah s Deppom, ktorý vznikol ešte v čase nakrúcania snímky Rumový denník.

Vtedy ešte Depp žil s Vanessou Paradiseovou, s ktorou má aj dvoch potomkov. Rozchod ohlásili o pár mesiacov neskôr. Zdá sa však, že bývalí partneri spolu vychádzajú dobre. Heardovú dokonca nedávno paparazzovia zachytili na nákupoch s dcérou bývalých partnerov, pre ktorú sa v prípade svadby s hercom stane nevlastnou mamou.

debata chyba
Viac na túto tému: #Johnny Depp #Amber Heard #zásnuby #mlčanie #lásky

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...