Nie som žiaden upír, bráni sa Pharell. Len si umývam tvár

Americký producent, rapper a spevák Pharrell Williams sa s nadhľadom vyjadril ku komentárom týkajúcim sa jeho mladistvého vzhľadu, ktorým sa môže pochváliť aj vo veku 40 rokov.

20.02.2014 10:00
Spevák Pharrell Williams a jeho manželka Helen... Foto: ,
Spevák Pharrell Williams a jeho manželka Helen Lasichanh.
debata

V ostatnom čase sa totiž na internete rozšírili mémy a vtipy, ktoré ho označujú za upíra. „Som ochotný verejne priznať, že nepijem krv iných ľudí. Ako je možné, že v štyridsiatke vyzerám tak mlado? Umývam si tvár,“ prezradil Williams pre magazín Time Out.

Zároveň sa vyjadril aj k mimoriadnemu úspechu, ktorý mu počas ostatného roka priniesla najmä spolupráca s formáciou Daft Punk a ich spoločný singel Get Lucky. Ten totiž získal cenu Grammy v kategórii Nahrávka roka, pričom Williams okrem toho zvíťazil aj medzi producentmi.

Modelka Cara Delevingne s batôžkom z...
Speváčka Katy Perry (v šatách Vivienne...
+9Speváčka Lily Allen prišla na vyhlásenie cien...

„Vždy som produkoval hudbu pre umelcov, ktorí dosahovali takúto úroveň úspechu, ale netušil som, že to bude také šialené. Som ako dieťa, ktoré má rado sladkosti a prebudí sa v továrni na čokoládu Willyho Wonku. Pozrite, ako producent som bol vždy ten chlapík, ktorý pri niekom stojí, a bol som s tým spokojný. Vesmír vám však poklepe po pleci a uvedomíte si, že je tu toho pre vás viac,“ vysvetlil.

debata chyba
Viac na túto tému: #upír #Pharell Williams #mladistvý vzhľad

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...