Nevadí mi byť single, tvrdí Julianne Hough. A už zase randí!

Profesionálnej tanečnici, herečke a country speváčke Julianne Hough, ktorá sa v marci rozišla s americkým moderátorom Ryanom Seacrestom, vraj neprekáža, ak bude sama.

20.02.2014 13:10
Julianne Hough Foto: ,
Tanečnica a herečka Julianne Hough.
debata

Momentálne vraj totiž potrebuje nejaký čas na to, aby sa spamätala z takmer tri roky trvajúceho vzťahu so Seacrestom.

„Som dievča, ktoré je stvorené pre vzťah a som veľmi vďačná za tie, ktoré som prežila. Boli skvelé – bola som zranená, no nikdy nie nahnevaná – a pomohli mi rásť a stať sa tým, kým som dnes. Chcela som ostať aspoň rok nezadaná. Boli aj chvíle, keď som si vravela ‚Je to na nič!‘ No môj otec mi vždy hovorieval, ‚Keď si spokojná s tým, kým si, nepotrebuješ, aby ti niekto nahrádzal to, čo si stratila.‘ Takže teraz sa sústredím na moju prácu a dušu. Úprimne, je mi celkom jedno, či niekoho stretnem alebo nie. Jednoducho si užívam život osamote s nohami pevne na zemi,“ povedala pre magazín Self 25-ročná hviezda.

Tieto slová však očividne zazneli ešte v čase, keď blondínka bola skutočne sama. Iba pred pár dňami ju totiž odfotili v Hollywoode ruka v ruke s hokejistom Brooksom Laichom a zdá sa, že dvojica už tvorí regulérny pár. Medzičasom stihla randiť aj s režisérom Arim Sandelom.

debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #Julianne Hough #byť nezadaná

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...