A miliónikov pribudne! Kim Kardashian chystá detské oblečenie

Impérium Kardashianovcov sa rozrastá. Mánia okolo členov slávnej rodiny, ktorá svoj život už roky predvádza v reality-šou, sa dá dobre zúročiť.

22.02.2014 08:00
Kim Kardashian Foto: ,
Televízna celebrita Kim Kardashian na 22. ročníku Annual Women in Entertainment Breakfast.
debata

Sestry Kardashianové už majú spoločne odevnú líniu a ich tváre sú tiež lákadlom v niekoľkých reklamách, tentoraz im pribudne aj detská línia odevov. Tridsaťtriročná Kim Kardashian, najmedializova­nejšia a najslávnejšia členka rodinného klanu, minulý rok v lete porodila dcérku North. Vlastné deti má už aj jej sestra Khourtney.

Rodinka sa teda rozhodla rozšíriť svoju líniu oblečenia aj o detskú kolekciu. „Nemôžem byť viac vzrušená. Naša detská kolekcia sa objaví v obchodoch v polovici marca,“ napísala Kim na svojom profile na Instagrame pod fotkou reklamného vizuálu.

Štúdia z minulého roka tvrdila, že klan Kardashianovcov stihol za svoju existenciu vo svetlách reflektorovo a kamier zarobiť zhruba 80 miliónov dolárov, pričom polovicu z tejto sumy má na svedomí práve Kim Kardashian. Podľa magazínu Forbes však Kardashian za rok 2013 zarobila „len“ desať miliónov dolárov.

debata chyba
Viac na túto tému: #Kim Kardashian #milióny #oblečenie #zárobky #detská línia

+ Aktívny životný štýl a správna strava vám pridajú roky života.
Zo dňa na deň všetko nezmeníte, choďte radšej...

+ Nato aby ste mohli pomáhať ľuďom okolo seba musíte byť silný.
Sami zo seba budete mať lepší pocit keď všetko...