Pokračuj, odkázal Bieberovi člen One Direction. Vyslúžil si kritiku

Člen anglicko-írskej skupiny One Direction Louis Tomlinson poradil kanadskému spevákovi Justinovi Bieberovi, aby pokračoval v tom, čo robí.

22.02.2014 17:17
One Direction Foto: ,
Kapela One Direction v kompletnom zložení - zľava: Liam Payne, Harry Styles, Niall Horan, Zayn Malik, a Louis Tomlinson.
debata

Chlapčenskej formácie sa na ich rovesníka spýtal počas tohtoročného udeľovania Brit Awards moderátor James Corden, ktorý narážal na zatknutie Biebera za šoférovanie pod vplyvom alkoholu a drog a nelegálne preteky v obytnej zóne.

„Povedali ste mu, čo robia chlapi vo väzení ľuďom, ktorí vyzerajú ako on?,“ žartoval Corden. Členovia One Direction najprv na jeho poznámku nereagovali, no následne Tomlinson prelomil mlčanie: „Buď silný a pokračuj v tom, čo robíš.“

Topmodelka Rosie Huntington-Whiteley v šatách...
Speváčka Sophie Ellis-Bextor.
+21Speváčka Ellie Goulding dorazila na galavečer v...

Corden vzápätí označil jeho radu za príšernú a odporučil 19-ročnej hviezde nepokračovať v problémovom správaní. Dvadsaťdvaročný Tomlinson však chcel zrejme mladšieho kolegu len podporiť v tvorení novej hudby, ktorému sa spevák podľa príspevku na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter z 19. februára aktuálne venuje.

Formácia One Direction, ktorú okrem Louisa Tomlinsona tvoria aj Niall Horan, Harry Styles, Liam Payne a Zayn Malik, sa preslávila v speváckej súťaži The X Factor, kde v roku 2010 skončila na tretej priečke. Po šou s nimi vydavateľstvo Syco Music podpísalo kontrakt na dva milióny libier a pätica sa stala medzinárodným fenoménom.

V rámci spomínaného udeľovania Brit Awards sa skupine už druhý rok po sebe podarilo získať cenu za globálny úspech a okrem toho triumfovali aj medzi videoklipmi, kde zvíťazili s videom k piesni Best Song Ever.

debata chyba
Viac na túto tému: #Justin Bieber #Louis Tomlinson #rada #čo robiť

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...