Táňa Pauhofová má nového priateľa. Randí s úspešným Slovákom!

Herečka Táňa Pauhofová o súkromí takmer nehovorí. Po sobote je však zjavné, že je opäť zadaná.

24.02.2014 14:08
Táňa Pauhofová Foto:
Herečka Táňa Pauhofová v spoločnosti podnikateľa Martina Vaľovského.
debata (6)

Na vyhlásenie filmových cien Český lev ju sprevádzal vysoký fešák, ktorého totožnosť bola pre väčšinu médií záhadou. Pre ľudí z podnikateľského a ekonomického prostredia však táto tvár nie je až takou neznámou – ide totiž o mimoriadne šikovného a úspešného podnikateľa – michalovského rodáka Martina Vaľovského, ktorý je jedným z riadiacich pracovníkov spoločnosti organizujúcej tlačové konferencie, ale aj tréningy a workshopy. Firma pôsobí v niekoľkých krajinách sveta a Vaľovský je zodpovedný aj za organizáciu konferencií pre najbohatších biznismenov v Indii a Spojených arabských emirátoch.

Herečka Táňa Pauhofová v šatách z kolekcie Dior. Foto: Profimedia.sk
Táňa Pauhofová Herečka Táňa Pauhofová v šatách z kolekcie Dior.

Hoci Vaľovský je len o pár rokov starší než tridsiatnička Pauhofová, má už za sebou množstvo profesných úspechov a tiež prednáša študentom či mladým biznismenom. Dvojica síce o svojom vzťahu oficiálne nehovorí, ale fakt, že spolu prišli a predstúpili pred objektívy fotografov z Česka aj Slovenska, svedčí o tom, že lásku sa rozhodli zoficiálniť.

Ryšavka, ktorá bola v sobotu večer nominovaná na cenu Český lev v hlavnej hereckej kategórii za výkon vo filme Horiaci ker, bola jednou z najpôvabnejších žien večera. Zdá sa však, že rozžiarená tvár a dokonalý vzhľad nebol len prácou luxusných šiat Dior a príťažlivého líčenia – láska jej očividne tiež prospieva.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #podnikanie #nový priateľ #Táňa Pauhofová #Fleming #Martin Vaľovský

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...