Chris Brown ukončil trojmesačné liečenie. Bude už zvládať hnev?

Americký spevák Chris Brown ukončil 90-dňové liečenie, počas ktorého sa učil zvládať hnev a musel užívať predpísané lieky.

24.02.2014 18:25
Chris Brown Foto: ,
Spevák Chris Brown.
debata

Dvadsaťštyriročného rodáka z Virgínie poslal sudca na trojmesačné liečenie po tom, ako ho vyhodili z liečebne v Malibu, pretože hodil kameň do okna auta vlastnej matky.

Do zariadenia v Malibu dobrovoľne nastúpil po napadnutí istého Isaaca Adamsa Parkera z konca októbra. Súd vtedy rozhodol, že šlo iba o priestupok a nie trestný čin. Vzápätí po incidente sa však otvorila otázka týkajúca sa Brownovho podmienečného trestu za fyzické napadnutie speváčky a jeho vtedajšej priateľky Rihanny z roku 2009.

Prokurátori žiadali, aby sudca speváka poslal za mreže a začal súdny proces vo veci porušenia podmienky. Súd však na slová prokurátorov nedal a rozhodol, že pre speváka bude lepšie, ak dokončí 90-dňové liečenie.

Brown krátko po opustení liečebne prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter oznámil, že jeho pripravovaná šiesta štúdiovka s názvom X vyjde 5. mája, v deň jeho 25. narodenín. Spevák taktiež obvinil svojho bývalého manažéra, že zverejňuje jeho nové skladby. Tvrdí tiež, že mu nechce vrátiť pevný disk, na ktorom má materiál k spomínanému albumu X.

debata chyba
Viac na túto tému: #liečenie #Chris Brown #zvládanie hnevu #tri mesiace

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...