Jaime King vybrala synovi hviezdnych krstných rodičov. Koho?

Krstnými rodičmi syna americkej herečky Jaime King a jej manžela, režiséra Kylea Newmana sa stali Jessica Alba a Topher Grace.

24.02.2014 16:23
Jessica Alba Foto: ,
Herečka Jessica Alba je krstnou mamou syna Jamie Kingovej.
debata

Tridsaťštyriročná King o tom informovala prostredníctvom služby Instagram kam pridala aj spoločnú fotografiu s manželom, štvormesačným Jamesom Knightom a oboma hercami.

To, že sa krstnými rodičmi stanú Alba a Grace, oznámila King rovnako cez Instagram ešte v decembri minulého roka. „Som nesmierne vďačná, že naše bábätko James Knight bude mať takých milujúcich krstných rodičov. Ďakujem, že ste tu pre nás,“ napísala.

King a Newman sa stali rodičmi 6. októbra 2013. Rodáčka z Omahy mala porodiť na prelome októbra a novembra, dieťa však prišlo na svet o niečo skôr. Dvojica sa zoznámila v januári 2005, keď spolu pracovali na snímke Fanboys (2009).

Po troch mesiacoch chodenia začali spoločne bývať a na jar 2007 režisér herečku požiadal o ruku. Vzali sa v novembri 2007 v areáli losangeleského Greystonského parku, kde mali prvé rande. King v minulosti vyhlásila, že chce mať s Newmanom minimálne tri deti.

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #Jessica Alba #Jamie King #krstní rodičia

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...