Kim Kardashian je vo Viedni! Za Opernball vraj dostane štvrť milióna eur!

Už je u rakúskych susedov. Americká televízna celebrita Kim Kardashian priletela do Viedne, kde sa vo štvtok večer objaví na známom Opernballe.

27.02.2014 11:21 , aktualizované: 15:51
Kim Kardashian Foto: ,
Podnikateľ a hostiteľ Richard Lugner ukazuje Kim Kardashianovej miesto na tlačovej konferencii.
debata (1)

Tridsaťtriročná hviezda televíznej reality-šou a úspešná podnikateľka priletela do rakúskej metropoly na pozvanie stavebného podnikateľa Richarda Lugnera. Ten každoročne volá známu hviezdu, ktorá dostane honosný servis, miesto v čestnej lóži aj pozornosť médií. Kvôli nej konieckoncov podobné pozvania realizuje aj samotný Lugner. Hoci za prítomnosť (zväčša hollywoodskych dám) platí nemalé peniaze.

Informácie z rakúskych bulvárnych webov tvrdia, že Kardashian by mala za účasť na plese vo viedenskej Štátnej opere zhrabnúť až štvrť milióna eur. Podobnú sumu však, samozrejme, nikto nepotvrdil.

Podnikateľ a hostiteľ Richard Lugner ukazuje...
Americká celebrita Kim Kardashian bude hlavnou...
+2Kim Kardashian vo Viedni.

Isté však je, že Kardashian sa už nachádza vo Viedni. Priletela v stredu polhodinu po štvrtej popoludní. „Je neuveriteľne milá, veľmi priateľská, všetko zatiaľ klape,“ komentoval Lugner pre server Vienna.at. Doplnil, že po prílete hviezdy, ktorú sprevádzala aj mama Kris Jenner, čakali na letisku ešte na jej batožinu.

V nej by nemala chýbať luxusná róba pre obe dámy. Hoci o jednej kreácii sa už šuškalo – rakúsky server spomína model od Ralpha Rucciho, je celkom možné, že sa Kardashian napokon rozhodne pre iný model.

Aktualizované:
Popoludní sa kyprá brunetka zúčastnila na oficiálnom foto-termíne, aby sa potom večer zhruba okolo ôsmej hodiny objavila pred operou, kde nebudú chýbať poprední predstavitelia rakúskej smotánky. Pravda.sk vám z toho určite prinesie obrazovú reportáž. Pozrite si galériu z tlačovky.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Viedeň #Kim Kardashian #Richard Lugner #Opernball

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....