Hudson má problémy vo vzťahu. Na žúre už bez snubného prsteňa!

Americká herečka Kate Hudson a jej snúbenec, frontman britskej skupiny Muse Matthew Bellamy, majú údajne problémy vo vzťahu.

27.02.2014 13:39
Kate Hudson Foto: ,
Herečka Kate Hudson.
debata

Informoval o tom magazín Us Weekly, ktorému tieto informácie poskytlo viacero zdrojov z okolia páru. „Uvedomili si, že sú v rôznych fázach života. Odcudzili sa,“ povedal jeden zo zdrojov o problémoch dvojice, ktorá má spolu dvojročného syna Binghama. „Momentálne to nie je dobré. Trávia čas oddelene a snažia sa tak veci napraviť,“ uviedol ďalší.

Tridsaťštyriročná Hudson a o rok starší Bellamy sa už dlhšie neobjavili spoločne ani na verejnosti. Herečka sa pred mesiacom ukázala sama na festivale Sundance v Utahu, kde propagovala dramédiu Wish I Was Here (2013), ktorú podľa vlastného scenára režíroval Zach Braff, pričom si v nej aj zahral.

Bez partnera a taktiež aj bez zásnubného prsteňa sa Hudson objavila aj na módnom podujatí, ktoré sa konalo 25. februára. Bellamy sa však vzťahu s herečkou údajne ešte nevzdal. „Matt nesmierne miluje Kate a Binga, snáď sa im to podarí prekonať,“ prezradil zdroj.

Herečky Kate Hudson (vpravo) a Naomi Watts na...
Herečka Kate Hudson.
+6Herečka Emmy Rossum prišla v šatách od J....
debata chyba
Viac na túto tému: #kríza #Kate Hudson #odluka #Matthew Bellamy

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...