Hviezdu Avatara obvinili z napadnutia paparazza, hrozí jej rok basy

Austrálskeho herca Sama Worthingtona obvinili z napadnutia a obťažovania paparazza, ktorý nedávno údajne kopol jeho priateľku, modelku Laru Bingle do nohy.

27.02.2014 15:47
Sam Worthington Foto: ,
Herec Sam Worthington na archívnej snímke.
debata

Tridsaťsedemročný herec, ktorého môžu poslať na rok do väzenia, tiež šesť mesiacov nesmie fotografa žiadnym spôsobom kontaktovať. Súd, ktorý sa konal v stredu v New Yorku, obvinil z napadnutia a obťažovania aj paparazza. Ďalšie pojednávanie sa bude konať 8. mája.

K incidentu došlo v nedeľu 23. februára v časti New Yorku zvanej Greenwich Village. Modelka tvrdí, že ju Shang Li kopol do nohy, keď dvojica vychádzala z baru. Následne ho Worthington udrel viac ráz do tváre. Oboch mužov neskôr zatkli. Herec polícii vysvetlil, že „len bránil priateľku“.

Samuel Henry John Worthington je rodákom z anglického mesta Godalming, odkiaľ sa už ako šesťmesačný presťahoval s rodinou do austrálskeho Perthu. Zlom v hereckej kariére nastal v roku 2009, keď sa predstavil ako Jake Sully v dobrodružnom fantasy Avatar a tiež ako Marcus Wright v akčnom sci-fi Terminator Salvation. Vzťah s 26-ročnou Bingleovou potvrdil vlani v októbri.

debata chyba
Viac na túto tému: #väzenie #paparazzo #Sam Worthington #Lara Bingle

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...