Opatovský pokrstil nové cédečko: Je to zrejme môj vrcholný album!

Nový štúdiový album s názvom Môj život vydáva spevák Robo Opatovský. V stredu večer ho do života uviedli herečka Marína Kráľovičová a predseda Slovenského paralympijského výboru Ján Riapoš. Nechýbala ani Robova manželka Katka.

01.03.2014 08:40
Spevák Robo Opatovský. Foto:
Spevák Robo Opatovský.
debata

Rodina Opatovských prežíva v týchto dňoch veľmi šťastné dni, 3. februára sa narodila dcéra Hanka a jej sú venované piesne Milovaná a Spinkaj na tomto albume. Pieseň Odpúšťam venoval Robo svojej mame.

„Dostal som veľkú inšpiráciu, stretol som človeka, ktorý mi veril a pomohol s albumom. Dal som sa dokopy s ľuďmi, ktorí spolu so mnou vytvorili môj zrejme vrcholný album. Môj život môže byť pokojne aj môj posledný popový album, nakoľko som povedal asi všetko, čo sa v udialo v mojom živote do 42 rokov. Marian Čičmanec je môj blízky priateľ, s ktorým som sa pred rokom stretol, pri káve sme si povedali poďme urobiť album, ktorý bude mať kvalitné texty, perfektnú muziku. On splnil do bodky všetko, čo pri tej káve sľúbil, takže veľké ďakujem patrí jemu a mojim muzikantom, textárom, ktorí ten album posunuli do najväčšej kvality,“ uviedol spevák.

„Siedmy jún je dátum môjho narodenia a siedmeho júna je v kalendári Róbert. Ako herečka som poverčivá a keď mi zatelefonoval, tak som si povedala, že sa musíme stretnúť. Páčia sa mi Robove pesničky. Hudbu považujem za najväčšie a a najkrajšie umenie, hudba je rečou citov a vášne,“ povedala Marína Kráľovičová.

Pre slovenských paralympionikov zložil a nahral Robo Opatovský pieseň Nechajme sa strhnúť prúdom. „S Robom sa poznáme dlhodobo, osobne aj pracovne, je to človek, z ktorého ide energia nielen prostredníctvom pesničky Prílev energie, ale životná energia. Oženil sa, má nádhernú dcéru, je to prototyp mladého človeka, úspešného, ktorý túži po živote, hovorí o tom, že láska je najdôležitejší moment, takže sú to posolstvá, ktoré vnímam aj ja ako dôležité, tak si rozumieme,“ doplnil Ján Riapoš.

Šéf paralympionikov bol však už myšlienkami v ruskom Soči. „Je to už len pár hodín pred odletom slovenského paralympijského tímu, ktorý nás bude reprezentovať na XI. Paralympijských hrách, máme výborne poskladaný tím v piatich športoch zjazdové, bežecké lyžovanie, biatlon, curling a para-snowboard, teším sa na vystúpenie našich športovcov,“ dodal Riapoš.

Album Roba Opatovského ponúka jedenásť nových piesní a tri bonusové nahrávky, sú nimi titulná Môj život, Milovaná, Neverím, Milionár, Neverná, Blízko ťa mám, Niečo je tu zlé, Dnes nie!, Jediná, Odpúšťam a Spinkaj. Autorom hudby všetkých jedenástich piesní je Robo Opatovský, texty napísali Oľga Záblacká, Vlado Krausz, Zoro Laurinc, Sväťo Malachovský, Juraj Žák a Michal Mifkovič. Tri bonusy sú remixy piesní Neverná, Nebuď iná! a Euphoria.

debata chyba
Viac na túto tému: #nový album #krst #Robo Opatovský #Marína Kráľovičová #Ján Riapoš

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...