Šebestová si musela strážiť prsia, elegancii kraľovala Fialová

Veľké finále tanečnej súťaže Let´s Dance nebolo len prehliadkou tanečného umenia. Na prenose v PKO nechýbali známe tváre a snažili sa zapôsobiť aj garderóbou.

16.06.2009 07:00
Magdaléna Šebestová Foto:
Bývalá kráľovná Magdaléna Šebestová v kratučkých šatách s hlbokým dekoltom.
debata

Ako to už v prípade podobných podujatí býva, niekomu sa to so šatami podarilo na jednotku, iné dámy toľko šťastia pri výbere nemali. Do tej prvej skupiny sa bez debaty zaradila predovšetkým herečka Zuzana Fialová.

Galéria z finále Let´s Dance

S prirodzene vrodenou gráciou a so šikovnou rukou štylistky Zuzany Kanisovej dokázala ohúriť v honosne a luxusne pôsobiacich róbach každú nedeľu. Tú poslednú vystriedala pred kamerami dokonca šaty dvoje. Prvé, v tónoch modrej, jej síce trochu opticky pridali rozmer v pleciach, ale sivá asymetricky riešená róba na jedno rameno z nej urobila opäť stopercentnú divu televíznej obrazovky, na ktorú si diváci zvykli.

Moderátori Martin Pyco Rausch a Zuzana Fialová.
Martin Pyco Rausch a Zuzana Fialová Moderátori Martin Pyco Rausch a Zuzana Fialová.

Minuloročná víťazka tanečnej súťaže Michaela Čobejová priamo v televíznom prenose priznala, že schudnúť dva mesiace po pôrode do večerných šiat, bola poriadna drina. Hoci kilogramy zhodila, čierna farba mala zakryť posledné nedostatky. A zlaté lemovanie v oblasti poprsia zase zvýrazniť to, čo materstvo na Čobejovej prednostiach ešte vylepšilo. Dokonalé to však nebolo. Látka šiat sa pri sedení pokrčila a pôsobila tak nekvalitným dojmom. Heslo menej je niekedy viac sa zase naplno potvrdilo pri kučierkach v účese. Herečka pôsobí veľmi mladistvo a príťažlivo, robiť z nej dievčatko ešte aj pomocou vizáže je zbytočné.

Diane Mórovej, ktorá prišla podporovať životného partnera a napokon aj víťaza šou Juraja Mokrého, šaty tesne pod kolená s kvetinovým vzorom v retro farebnosti svedčali. Tóny cyklámenových a purpurových kvetín dobre korešpondovali s odtieňom Mórovej vlasov a pokožky. Zlaté hodinky boli vhodným doplnkom, namiesto okrúhlych náušníc však mohla držiteľka ceny OTO skúsiť radšej šperk v odhalenom dekolte.

Zora Czoborová a železná lady? Vhodne zvolenou... Foto: Petr Orság
Zora Czoborová Zora Czoborová a železná lady? Vhodne zvolenou farbou zjemní svoje výrazné črty.

Na večerné šaty v honosnejšom duchu stavili v nedeľu dve z bývalých účinkujúcich. Fitneska Zora Czoborová a moderátorka Adela Banášová. Prvá sa zaodela do šiat v žuvačkovej ružovej, ktorá zmäkčila jej výrazné črty. Efektne pôsobila najmä vlečka, ktorá nositeľke pomohla vytvoriť sošnú ale veľmi ženskú siluetu. Azda aj preto si ju Czoborová trpezlivo upravovala pre fotografov.

Pudrovo ružové šaty s našitými perličkami Adely Banášovej boli nežné, ale sexi zároveň. Rozparok, príťažlivý výstrih, k tomu trblietavé náušnice a dohladka sčesané vlasy pôsobili ako dokonalý mix, celok však trochu rozbíjali saténové zlaté topánky.

Tanečný pár Adela Banášová a Peter Modrovský. Foto: Petr Orság
Adela Banášová a Peter Modrovský Tanečný pár Adela Banášová a Peter Modrovský.

Speváčka Iveta Bartošová sa na slávnostnom finále predstavila najprv ako účinkujúca. Jej „rozprávková“ róba pri balade, ktorú spievala na parkete, však mala radšej ostať v skrini. O niečo lepšou voľbou bol pestrofarebný model s masívnymi kvetinovými vzormi. Riešenie šiat so zapínaním za krkom však speváčke nepomohlo pri proporčnom vyvážení. Zbytočný bol aj tortový účes.

Titul najodvážnejšej dámy večera by si zaslúžila bývalá kráľovná krásy Magdaléna Šebestová. No pohodlné to v jej prípade asi nebolo. Kratučké sivé šaty s naozaj hlbokým dekoltom odhaľovali z hrude toľko, že sa musela neustále kontrolovať. „Nehode“ bránili prsné nálepky.

Herečka Diana Mórová. Foto: Zdeno Gáfrik
Diana Mórová Herečka Diana Mórová.

O tom, že jej postava neunikla v ten večer hádam žiadnemu zo zrakov divákov v prvých radoch, niet pochýb. Strih šiat však pôsobil trochu vyzývavo a tým pádom zbytočne prvoplánovo. Pri výraznom dekolte mohla Šebestová zvoliť napríklad model s dlhšou sukňou a naopak. To, čo si v jej prípade zaslúži jednotku s hviezdičkou, však boli nádherné topánky v kráľovskej modrej so zlatou podrážkou.

Pokiaľ máte iný názor na garderóbu celebrít vo finále Let´s Dance, môžete ho vyjadriť v ankete. Ktorá dáma bola najlepšie oblečená podľa vás? Hlasujte…

Medzi hosťami nedeľňajšieho finále bola aj...
Magdaléna Šebestová by určite získala titul...
+14Porotkyňa Tatiana Drexler.
debata chyba

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...