Chris Brown sa bude liečiť, trpí bipolárnou afektívnou poruchou

Americký spevák Chris Brown strávi ďalšie dva mesiace v liečebnom zariadení.

02.03.2014 00:00
Chris Brown Foto: ,
Spevák Chris Brown prichádza na súdne pojednávanie.
debata

Rozhodol o tom súd na základe správ odborníkov z centra, v ktorom sa hudobník 90 dní učil zvládať hnev. Lekári tvrdia, že 24-ročný Brown trpí bipolárnou afektívnou poruchou a tiež posttraumatickou stresovou poruchou. Práve zanedbanie liečby týchto porúch spolu so spánkovou depriváciou a svojvoľným užívaním liekov spôsobili, že sa spevák správal agresívne.

Do zariadenia v Malibu Brown dobrovoľne nastúpil po napadnutí istého Isaaca Adamsa Parkera z konca októbra 2013, ktoré sa odohralo vo Washingtone. Súd vtedy rozhodol, že šlo iba o priestupok a nie trestný čin. Vzápätí po incidente sa však otvorila otázka týkajúca sa Brownovho podmienečného trestu za fyzické napadnutie speváčky a jeho vtedajšej priateľky Rihanny z roku 2009.

Prokurátori žiadali, aby sudca speváka poslal za mreže a začal súdny proces vo veci porušenia podmienky. Súd však na slová prokurátorov nedal a rozhodol, že pre speváka bude lepšie, ak dokončí 90-dňové liečenie. Hudobníka v apríli čaká ďalšie pojednávanie týkajúce sa spomínaného incidentu z Washingtonu.

debata chyba
Viac na túto tému: #liečba #Chris Brown #bipolárna porucha

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...