Sandra Bullock vraj na Gravitácii zarobí neuveriteľných 70 miliónov!

Americká herečka Sandra Bullock je za úlohu v kozmickom thrilleri Gravitácia nielen nominovaná na Oscara, ale mala by za film zarobiť aj neuveriteľných 70 miliónov dolárov. Napísalo to periodikum The Hollywood Reporter.

02.03.2014 12:31
Sandra Bullock Foto: ,
Herečka Sandra Bullock.
debata

Štyridsaťdeväťročná Bullock podľa neho za účinkovanie vo filme dostala zaplatené 20 miliónov dolárov. Okrem toho jej zmluva zaručuje 15 percent príjmov štúdia zo vstupného. Gravitácia zatiaľ zarobila po celom svete asi 700 miliónov dolárov a očakáva sa, že sa dostane cez hranicu 750 miliónov. Vzhľadom k tomu, že štúdio Warner Bros by malo zo vstupného dostať 40 až 50 percent, Bullock by tak mala získať ďalších minimálne 50 miliónov dolárov, odhadol The Hollywood Reporter. Pripomína, že do toho ešte nie sú započítané príjmy z predaja DVD a ďalších nosičov, z televíznych práv a z iných zdrojov.

Podľa denníka je taká suma a taký druh zmluvy pomerne nezvyčajný aj u hviezdy takého kalibru ako je Sandra Bullock. Štúdiá zvyčajne súhlasia s podielom hercov na tržbách, no až keď sa zaplatia ich náklady – teda nie z celkových tržieb, ako v prípade Bullockovej. Podobný kontrakt je vraj pomerne vzácny a má ho napríklad Robert Downey Jr. za úlohu vo filmoch o Iron Manovi.

Noviny ale pripomínajú, že herečka podpisovala zmluvu v roku 2010 v pre ňu vhodnom okamihu. Z filmu práve odstúpila Angelina Jolie a štúdio potrebovalo rýchlo inú hviezdu podobného kalibru. Okrem toho bola pozícia Bullockovej posilnená, pretože krátko pred tým vyhrala Oscara za Zrodenie šampióna.

Gravitácia je z filmov, ktoré sú tento rok nominované na Oscara v kategórii film roka, zatiaľ finančne najúspešnejšia. Zle si ale nevedie ani Vlk z Wall Street, ktorý na celom svete zarobil 338 miliónov dolárov, a Špinavý trik (217 miliónov dolárov).

debata chyba
Viac na túto tému: #milióny #Gravitácia #Sandra Bullock #zárobok

+ Odpočinok je tak isto dôležitý ako tréning.
Ak skutočne chcete a ak sa snažíte, všetko stihnete bez problémov....

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...