Ellenina hviezdna oscarová selfie zlomila rekord Twitteru

"Selfie" moderátorky oscarového galavečera Ellen DeGeneres s hviezdami Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Bradleym Cooperom, Kevinom Spaceym, Juliou Roberts, Bradom Pittom, Angelinou Jolie, Lupitou Nyong'o a ďalšími, sa stala najzdieľanejšou fotografiou na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter.

03.03.2014 11:00
Ellen DeGeneres Foto:
Fotografia z mobilného telefónu moderátorky oscarového galavečera Ellen DeGeneres.
debata

„Ešte nikdy som netweetovala!“ poznamenala trojnásobná držiteľka Oscara Meryl Streep po tom, ako Bradley Cooper skupinku odfotil Elleniným telefónom.

„Dostali sme e-mail z Twitteru, že sme ho pokorili a zhodili. Zapísali sme sa do dejín,“ oznámila obľúbená moderátorka krátko po tom, ako vyšlo najavo, že je webstránka v dôsledku obrovskému záujmu nedostupná.

zväčšiť Hviezdy sa odfotila na mobil moderátorky Ellen... Foto: SITA/AP, John Shearer
Hviezdy sa odfotili na mobil moderátorky Ellen DeGeneresovej. Hviezdy sa odfotila na mobil moderátorky Ellen DeGeneresovej.

DeGeneres hviezdnu momentku z najsledovanej­šieho udeľovania filmových cien zdieľala prostredníctvom svojho konta na Twitteri a v priebehu nasledujúcich dvoch hodín zaznamenala viac ako dva milióny zdieľaní.

Prekonala tak rekord, ktorý dosiaľ patril americkému prezidentovi Barackovi Obamovi. Jeho fotografia, ako objíma manželku Michelle po volebnej noci v roku 2012 s komentárom „Ďalšie štyri roky“, totiž zaznamenala niečo vyše 780-tisíc zdieľaní.

Víťazi tohtoročných hereckých kategórií -...
Herečka Cate Blanchett ďakuje za cenu, ktorú...
+29Herec Matthew McConaughey získal cenu za výkon...
debata chyba
Viac na túto tému: #Ellen DeGeneres #fotografia #Oscar

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...