Kristína s Ladislavom Chudíkom v štúdiu! Spoločne nahrali skladbu

Speváčka Kristína má za sebou úspešné české turné a v týchto dňoch má ďalší dôvod na radosť.

04.03.2014 15:14
Kristína a Ladislav Chudík Foto:
Speváčka Kristína s hercom Ladislavom Chudíkom.
debata

Pri nahrávaní skladby Ovoňaj ma ako ružu sa v bratislavskom štúdiu stretla s jedným z najvýznamnejších slovenských umelcov, hercom Ladislavom Chudíkom, ktorý jej zarecitoval časť textu piesne.

„S pánom Chudíkom som sa spoznala na oslave jeho 89. narodenín. Pozvala ma jeho manželka Alenka, aby som oslávencovi zaspievala pieseň Horehronie, pretože pán Chudík pochádza z Hronca,“ prezradila detaily zoznámenia speváčka. Chudíkovci potom pre sympatickú speváčku pripravili vianočné prekvapenie v podobe ponča. Teraz nasledovala spoločná spolupráca v štúdiu na Kristíninej skladbe Ovoňaj ma ako ružu.

Speváčka Kristína s hercom Ladislavom Chudíkom... Foto: Patrik Ratajský
Kristína a Ladislav Chudík Speváčka Kristína s hercom Ladislavom Chudíkom v nahrávacom štúdiu.

„Povedali sme si, že pieseň chceme oživiť. A keďže pán Chudík je majster slova, má obrovský dar prednesu, tak nám to spoločne napadlo. Pán Chudík je výnimočný umelec a veľká osobnosť. Vážim si, že prijal pozvanie. Som veľmi nadšená, prijal to s veľkou radosťou a chuťou,“ teší sa zo spolupráce Kristína.

Majster Ladislav Chudík má tak aj krátko pred jubilejnou deväťdesiatkou nový zážitok. Nahrávanie v štúdiu si doslova užíval. „Som popanštený, lebo ma tu tak krásne prijali. To je kus skutočného ľudského šťastia, ktorý si zoberiem domov. Teší ma, že autori, ako tvrdili, mali pri nahrávaní zimomriavky. Dúfam, že to aj poslucháčom prinesie ten pocit, ktorý pociťovali tvorcovia, keď to urobili.“

debata chyba
Viac na túto tému: #Kristina #Ladislav Chudík #spoločná skladba #Ovoňaj ma ako ružu

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...