Diaz radí: Starajte sa o vagínu ako o kvetinu. Nezabudnite pohnojiť!

Hoci jej kniha nazvaná The Body Book vyšla už pred viac ako dvoma mesiacmi, herečka Cameron Diaz sa stále prezentuje v talk-šou, aby ju propagovala. Naposledy u Chelsey Handlerovej.

07.03.2014 00:00
Cameron Diaz Foto: ,
Herečka Cameron Diaz.
debata

Známa moderátorka a Diazovej kamarátku ju vyspovedala a dozvedela sa pár tajomstiev, ktoré hollywoodska herečka radí ženám po celom svete. Diaz prekvapila napríklad rečami o fajčení. „Myslím si, že jedna cigaretka za čas nikoho nezabije,“ vyhlásila na návšteve v talk-šou. Vzápätí však dodala, že jedna cigareta síce nezabije ale kým si to človek uvedomí, fajčí denne päť cigariet alebo viac. „A to už je dobrý základ, aby ste dostali rakovinu,“ komentovala 41-ročná herečka.

Už dávnejšie zaujali aj vyhlásenia o tom, ako sa podľa hollywoodskej hviezdy majú ženy starať o svoju vagínu. Podľa nej rozhodne netreba neustále si intímne partie depilovať. „Predstava, že najkrajšia vagína je vyholená, je veľmi nová a tak, ako sa menia všetky trendy, zmení sa aj tento, ľudia,“ vyhlásila už dávnejšie.

V hosťovskom kresle u moderátorky Handlerovej sa však k téme ženských pohlavných orgánov vrátila. Ženy by sa mali podľa nej k vagíne správať ako krásnej kvetine. „A myslím, že by ste ju mali vyživovať všetkými spôsobmi, akými potrebuje byť vyživená,“ vyhlásila ešte herečka.

debata chyba
Viac na túto tému: #rady #nová kniha #Cameron Diaz #vagína

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....