Mareš s milenkou Faltýnovou ako hrdličky. Takto to roztočili v Tatrách!

O českom šoubiznisovom páre Leoš Mareš a Petra Faltýnová sa v poslednom čase hovorilo väčšinou v súvislosti s krízou či rozchodom. Nič podobné sa nekoná.

07.03.2014 00:00
Leoš Mareš a Petra Faltýnová Foto:
Hrdličky! Hoci sa o dvojici Leoš Mareš a Petra Faltýnová špekulovalo v súvislosti s rozchodom, počas návštevy lyžiarskeho strediska v Jasnej vyzerali doslova idylicky.
debata

Moderátor Hlasu Česko Slovenska sa so svojou priateľkou objavil na krátkej oddychovej návšteve zimného strediska v Jasnej a fotografom, ktorých mal v pätách, neváhal predviesť, ako to je s jeho citmi k sexi brunetke.

Hrdličky! Hoci sa o dvojici Leoš Mareš a Petra...
Modelka Petra Faltýnová, ktorá sa do Tatier...
+9Dámy v nálade. Alebo pri nočnom mlsaní? Petra...

Faltýnovú objímal a bozkával, dokonca sa na ňu vrhol, aby ju detsky zvalil do snehu. Mrzol však pri tom asi viac on sám. Kým modelka sa do chladnejšieho počasia vyzbrojila, jej polovička mala na nohách len tenisky značky Christian Louboutin a na saku prešívanú vestu.

Modelka Petra Faltýnová, ktorá sa do Tatier... Foto: TMR/Peter Kováč
Petra Faltýnová Modelka Petra Faltýnová, ktorá sa do Tatier vybrala v spoločnosti svojho partnera Leoša Mareša, to na parkete poriadne roztočila.

O pár hodín neskôr sa dvojica objavila v nočnom klube, kde to Mareš roztočil za dídžejským pultom. A neskôr aj na parkete. Tanečné kreácie však očividne viac išli jeho partnerke, ktorá sa predviedla vo vyzývavých minišatách a s fialovými semišovými čižmami nad kolená. Dvojici, ktorá sa od seba nedokázala odtrhnúť, robila spoločnosť chvíľami aj moderátorka Erika Barkolová.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Leoš Mareš #bozky #jasná #nežnosti #Petra Faltýnová #parket #divoká zábava

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....