Zničilo ma, keď som musela ísť na blond, vraví kráska Robbie

Herečka Margot Robbie z filmu Vlk z Wall Street prekvapila pred pár dňami na vyhlásení Oscarov tmavou hrivou. Ale vraj to pre ňu nie je žiadna novinka.

09.03.2014 09:45
Margot Robbie Foto: ,
Herečka Margot Robbie.
debata

Robbie, ktorá sa vo filme Martina Scorseseho predviedla ako zvodná blondínka, vraj nosila tmavé vlasy počas celej strednej školy. „Na strednej som si neustále farbila vlasy natmavo,“ prezradila pre magazín Elle herečka. „Keď ma požiadali, aby som sa prefarbila kvôli úlohe, tak som bola skutočne zničená,“ pokračovala 23-ročná rodáčka z Austrálie.

Momentálne sa jej však tmavá farba hodí – hviezda sa prefarbila kvôli úlohe vo filme Z is for Zachariah. Zaujímavosťou však je, že Robbie by mala stvárniť len šestnásťročnú hrdinku. Viacero médií pritom hodnotí, že herečka vyzerá staršie než je jej reálny vek. S tmavými vlasmi ešte o kúsok viac ako s blond. Tak uvidíme, ako sa to tvorcom podarí.

Film by mal prísť do kín až budúci rok a s kráskou si v ňom zahrajú aj herci Chris Pine či Chiwetel Ejiofor známy z víťazného oscarového filmu 12 rokov otrokom.

debata chyba
Viac na túto tému: #stredná škola #Margot Robbie #blond #tmavé vlasy

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...