Princ Harry už neskrýva svoju lásku. Srdce mu ukradla krásna blondínka

Odkedy sa britský princ William oženil s Kate Middletonovou, začala sa honba médií aj na vyvolenú jeho mladšieho brata Harryho. Uplynulý víkend bol "úrodný".

11.03.2014 00:00
Princ Harry a jeho priateľka Cressida Bonas Foto: ,
Princ Harry a jeho priateľka Cressida Bonas
debata

Ryšavý fešák, ktorý má povesť poriadneho nespratníka britskej kráľovskej rodiny, sa objavil v piatok v Londýne na benefičnej akcii Free The Children. Keď ho ohlásili ako Harryho, zavtipkoval si na svoj účet. „Ak ste očakávali Harryho Stylesa, tak sa vám ospravedlňujem. A nie, nebudem spievať,“ prihovoril sa na charitatívnom programe mladému publiku zloženému z 12-tisíc školákov.

Princ Harry a jeho priateľka Cressida Bonas na... Foto: Reuters, STEFAN WERMUTH
Princ Harry a jeho priateľka Cressida Bonas Princ Harry a jeho priateľka Cressida Bonas na zápase rugby.

V ňom sa však ocitla aj jeho polovička – modelka Cressida Bonas. Plavovláska, ktorá púta pozornosť svojím pôvabom, bola usadená vo VIP sekcii, kde sa k nej neskôr Harry pridal. Dvojica sa pobozkala a objala, no keď zistila, že na ňu mieria objektívy, začali sa správať trochu decentnejšie. O deň neskôr ich spoločne zvečnili aj na rugby zápase – Harry je totiž fanúšik tohto športu.

Párik už paparazzovia načapali na viacerých schôdzkach v nočnom Londýne a začína sa špekulovať, či to bude práve Cressida, koho Harry predstaví svojej kráľovskej babičke. Poslednou vážnejšou priateľkou mladého princa bola Chelsy Davy, ktorá ho sprevádzala aj na oficiálnych podujatiach. Od ich rozchodu však Harry už do spoločnosti partnerky nenosil. Pôvabná blondínka by to mohla zmeniť.

Tomu sa povie zamilovaný pohľad, nie? Cressida... Foto: Reuters, STEFAN WERMUTH
Princ Harry a jeho priateľka Cressida Bonas Tomu sa povie zamilovaný pohľad, nie? Cressida Bonas sa pozerá na svojho priateľa princa Harryho.
debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #Cressida Jones #spolu na verejnosti

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...