Buckingham zbiera triumf za triumfom: Ďalšia cena a desaťtisíce za X Factor?!

Speváčke Celeste Buckinghamovej sa nedarilo len v sobotu na cenách OTO, má doma aj ďalšiu trofej.

11.03.2014 10:11
Celeste Buckingham Foto:
Speváčka Celeste Buckingham v novom videoklipe.
debata

Aktuálna porotkyňa televíznej speváckej šou X Faktor zvíťazila v hudobných cenách televíznej stanice TV Óčko v kategórii speváčok. Buckinghamovej triumf je pokračovaním jej úspechov a rastúcej popularity na oboch stranách česko-slovenskej hranice.

Správy, že mladučká hviezda je skutočne lákadlom pre hudobných, ale aj televíznych fanúšikov, by mohli potvrdzovať aj informácie o jej kráľovskom honoráre v spomenutej šou TV JOJ. Ako informoval denník Plus 1 Deň, Buckingham za účinkovanie v súťaži má dostať 80-tisíc eur, ďalších 30-tisíc má hodnotu cena reklamy a propagovania Buckinghamovej a jej projektov na obrazovke.

Tieto informácie, samozrejme, zástupcovia televízie, ale ani manažmentu speváčky nepotvrdili. Jedno je však isté, mladá hviezda kráča veľmi isto za statusom najhýčkanejšej hudobnej hviezdy. Ktohovie, či jej staršie kolegyne nezačnú závidieť.

Na hudobných cenách TV Óčko bodoval v mužskej kategórii spevák Tomáš Klus. Skupinou roka diváci Óčka zvolili Mandrage, za objav roka označili Adama Mišíka. Celkom diváci zaslali 74 163 hlasov. Diváci pritom nominovali vyše 120 českých a slovenských hudobníkov.

debata chyba
Viac na túto tému: #Celeste Buckingham #cena #honorár #Óčko #mastná suma

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...