Seth Rogen bol ako môj Boh, priznal Zac Efron

Americký herec Zac Efron ako tínedžer obdivoval kolegu Setha Rogena, s ktorým si zahral v komédii Susedia na odstrel.

11.03.2014 11:01
Seth Rogen Foto: ,
Herec Seth Rogen.
debata

Vyjadril sa tak počas živého rozhovoru s hviezdami snímky na sociálnej sieti Facebook. Dvadsaťšesťročný Efron a o päť rokov starší Rogen sa vraj spoznali na oslave, ktorá sa konala približne pred deviatimi alebo desiatimi rokmi. Efron, ktorý bol v tom čase ešte tínedžer, vraj nesmelo oslovil Rogena s tým, že je jeho veľkým obdivovateľom.

Herec Zac Efron v jednej zo scén nového filmu -... Foto: UNIVERSAL PICTURES
Zac Efron Herec Zac Efron v jednej zo scén nového filmu - komédie Susedia na odstrel.

„Bol som veľmi nervózny. Bol niečo ako môj Boh. Bolo to niekde na Sunset Towers, mal som 17 alebo 18. V tom čase bol mojím idolom. Zastavil som ho a povedal mu ‚Seth, musím ti povedať, že som tvojím veľkým fanúšikom‘,“ opísal prvé stretnutie mladší z hercov. „Zdalo sa mi, že si primladý na to, aby si mohol vidieť moje filmy. Vzala ťa na ne mama?“ dodal Rogen.

Film Susedia na odstrel v réžii Nicholasa Stollera, v ktorom si zahrali obe hviezdy, má už za sebou aj slávnostnú premiéru. Tá sa konala v sobotu 8. marca v Austine v Texase, kde Efron prezradil, že sa cíti byť požehnaný príležitosťami, ktorých sa mu dostalo. „Nemohlo to byť lepšie. Som nadšený,“ vyjadril sa. Okrem neho sa na slávnostnej premiére zúčastnili aj Seth Rogen, Dave Franco a Christopher Mintz-Plasse. Do slovenských kín by sa mal film dostať 29. mája.

debata chyba
Viac na túto tému: #Zac Efron #Seth Rogen #Boh #vzťah hercov

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...