Brad Pitt: Chrániť deti pred paparazzmi sa nám darí

Hollywoodská hviezda Brad Pitt vychováva so svojou snúbenicou Angelinou Jolieovou päť detí: Maddoxa (12), Paxa (10), Zaharu (9), Shiloh (7) a 5-ročné dvojičky Knoxa a Vivienne.

14.03.2014 08:00
Herecký pár Angelina Jolie a Brad Pitt. Foto: ,
Herecký pár Angelina Jolie a Brad Pitt.
debata

Miluje možnosť vychovávať ich a takisto im odovzdávať svoje vedomosti. Považuje to za krásne. „Je vtipné vidieť naše deti rásť a nasávať nové vedomosti. To je podľa slov 50-ročného herca najkrajšia úloha otca. "Čo musíte robiť, je dávať im inšpiráciu a podporu, aby sa neustále zdokonalovali a čítať im všetko, čo k téme, ktorá ich práve zaujíma, potrebujú. A potom ich vyskúšať, aby vám ukázali, čo všetko sa naučili. To je fakt krásne,“ myslí si Pitt.

Napriek svojej celosvetovej sláve trvajú Pitt s Jolieovou na súkromí detí, aj keď to znamená, že veľa miest kvôli tomu nemôžu navštíviť. Pre časopis OK! herec vysvetlil: „Robíme celkom dobrú prácu, čo sa týka ochrany pred paparazzmi. Je pravda, že niektorým miestam sa preto musíme vyslovene vyhýbať, napríklad také parky sú pre nás tabu. Aj pláž sa snažíme nájsť takú, kde nie je veľa ľudí. Chceme, aby mali čo najviac súkromia a bezpečia. Je to jednoduchšie, keď sme na vidieku alebo vo Francúzsku, kde nás ďalej nepozorujú.“

debata chyba
Viac na túto tému: #Angelina Jolie #Brad Pitt #výchova detí

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...