S kým spala Lindsay Lohan?! Unikol zoznam 36 prominentných milencov

Herečka Lindsay Lohan má povesť dámy, ktorá si rada užíva. Zväčša sa hovorilo o alkohole, divokých večierkoch a drogách. Zdá sa, že to platí aj pre sexuálne aktivity.

13.03.2014 00:00
Lindsay Lohan Foto: ,
Herečka Lindsay Lohan počas stretnutia s médiami na filmovom festivale Sundance.
debata

Americký magazín In Touch zverejnil zoznam 36 milencov známej hollywoodskej hviezdičky, ktorý napísala vlastnoručne a ktorý vraj nechala v priestoroch Beverly Hills Hotel po stretnutí s priateľmi. „Zabávali sa a trúsili poznámky a klebety na ľudí v šoubiznise,“ cituje časopis zdroj, ktorý vraj videl Lohanovú s priateľmi. „Bol to jej zoznam chlapov, ktorých sa jej podarilo dostať do postele. Snažila sa svojich priateľov ohúriť a potom ten papier len tak zahodila na zemm“ tvrdí zdroj.

Magazín však zverejnil obrázok len s niektorými menami, zväčša ide o známych milencov herečky či mužov, s ktorými ju bolo vídať na verejnosti. Patrí medzi nich spevák Justin Timberlake a jeho kolega Adam Levine, herci Heath Ledger, Wilmer Valderama či Colin Farrell alebo Zac Efron. Oveľa dôležitejšie sú však mená, ktoré v časopise prečiarkli. Ide vraj o dôležitých mužov, ktorých zverejnenie mien by mohlo priviesť In Touch do súdneho sporu. A tiež rozvrátiť pár hollywoodskych vzťahov.

Otázne, samozrejme, zostáva, či nejde len o nafúknutú bulvárnu kauzu. Ale ktohovie, Lindsay skutočne vždy bola pekný kvietok…

debata chyba
Viac na túto tému: #Lindsay Lohan #milenci #In Touch

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...