Tehotná Scarlett na premiére: Bruško ešte nemá, Avengers neovplvní

Tehotenstvo americkej herečky Scarlett Johansson nemá vraj žiaden vplyv na scenár k pripravovanému filmu Avengers: Age of Ultron, ktorý by sa mal do kín dostať na prelome apríla a mája 2015.

14.03.2014 09:03
debata
Herečka Scarlett Johansson na svetovej premiére... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Scarlett Johansson Herečka Scarlett Johansson na svetovej premiére filmu Kapitán Amerika: Zimnž vojak.

Malé zmeny vraj budú musieť tvorcovia spraviť iba v rozvrhu nakrúcania. Pre portál Collider to uviedol producent snímky Kevin Feige. „Mojou prvou reakciou bolo, že som sa z nej veľmi tešil a bol som z nej nadšený. Moja druhá reakcia bola, že budeme musieť poposúvať niekoľko figúrok na šachovnici tak, aby sme to dobre naplánovali. No scenár sme vôbec nezmenili, čo je jednou z najdôležitejších vecí, pokiaľ ide o samotnú dejovú líniu príbehu,“ vyjadril sa Feige.

Dodal, že hlavnou úlohou filmárov je rozvrhnúť nakrúcanie tak, aby diváci vo finálnej verzii filmu nepostrehli, že 29-ročná predstaviteľka Čiernej vdovy bola počas nakrúcanie tehotná. O tom, že nakrúcanie bude prebiehať tak, ako má, uistila fanúšikov aj samotná Johansson.

„Všetko ide dobre. Čierna vdova vždy víťazí a bude v tom pokračovať aj naďalej,“ vyjadrila sa rodáčka z New Yorku pre americký portál The Huffington Post. Vo štvrtok večer sa herečka objavila na svetovej premiére filmu Kapitán Amerika: Zimný vojak a na jej figúru zatiaľ nevidieť žiadne známky gravidity. Hviezda sa predviedla v kreácii Armani Privé.

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #Scarlett Johansson #Avengers

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....