Desila som sa, že môj prvý bozk prežijem na pľaci, vraví Emma Watson

Herečka Emma Watson bude v najbližších dňoch určite stredobodom pozornosti. Účinkuje v novom filme Noe. Ale nielen o ňom sa zhovárala s módnym magazínom Elle.

15.03.2014 00:00
Emma Watson Foto: ,
Herečka Emma Watson bola hviezdou na premiére filmu Noe v Berlíne.
debata

Britská kráska, ktorá zažiarila ako čarodejnica Hermiona v príbehoch o Harrym Potterovi, sa pre časopis vyznala, že je pre ňu veľmi dôležité oddeľovať pracovný život od súkromia. A žiť bežný život mimo toho profesionálneho.

„Pamätám si, keď som raz čítala vetu, ktorú napísala Elizabeth Taylor. Jej prvý bozk zažila na pľaci, vo filmovej úlohe. To ma veľmi zasiahlo. Neviem, ako alebo prečo, ale mala som pocit, že ak nebudem dosť opatrná, mohla by som tak skončiť aj ja. Môj prvý bozk by nepatril mne, ale niekomu v celkom iných šatách, niekomu celkom inému,“ vyhlásila herečka, ktorá všetkých svojich doterajších partnerov našla medzi bežnými spolužiakmi či kamarátmi.

Herečka Emma Watson a jej nádherný profil.
Herečka Jennifer Connelly prišla na premiéru v...
+7Režisér Darren Aronofsky s dvoma hviezdnymi...

Filmová kariéra je však v jej živote veľmi dominantná a určite to ešte zdôrazní aj epický príbeh Noe zo Starého zákona. Podľa Watsonovej je myšlienka príbehu, ktorý režíroval Darren Aronofsky veľmi silná. „Je koniec sveta a zamýšľame sa nad tým, ako sa rozdielne ľudské bytosti s týmto faktom vyrovnajú. Sú ľudia dobrí? Sme zlí? Každá z týchto tém je veľmi epická,“ doplnila pre Elle herečka.

debata chyba
Viac na túto tému: #bozk #rozhovor #Emma Watson #Hermiona #Elle

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...