Chris Brown je vo väzení

Americký spevák Chris Brown je vo väzení. Dvadsaťštyriročného interpreta zatkli v piatok po tom, ako ho pre porušenie pravidiel vyhodili z liečebného zariadenia.

15.03.2014 17:45
Chris Brown Foto: ,
Spevák Chris Brown.
debata

Aké nariadenia porušil, zatiaľ nezverejnili. Spevák mal podľa súdneho rozhodnutia stráviť v zariadení, v ktorom sa v minulosti učil 90 dní zvládať hnev, ďalšie dva mesiace. Keďže ho však z centra v Malibu vyhodili a teda nepokračuje v liečbe, dopustil sa tak porušenia podmienky týkajúcej sa podmienečného trestu za fyzické napadnutie speváčky a jeho vtedajšej priateľky Rihanny z roku 2009. O hudob­níkovom ďalšom osude rozhodne v pondelok losangeleský súd.

Do zariadenia v Malibu Brown dobrovoľne nastúpil po napadnutí istého Isaaca Adamsa Parkera z konca októbra 2013, ktoré sa odohralo vo Washingtone. Súd vtedy rozhodol, že šlo iba o priestupok a nie trestný čin. Vzápätí po incidente sa však otvorila otázka týkajúca sa spomínanej kauzy s Rihannov. Prokurátori žiadali, aby sudca speváka poslal za mreže a začal súdny proces vo veci porušenia podmienky. Súd však na slová prokurátorov nedal a rozhodol, že pre speváka bude lepšie, ak dokončí 90-dňové liečenie.

Koncom februára 2014 sudca hudobníkovi nariadil, aby pokračoval v liečbe ďalšie dva mesiace. Lekári totiž tvrdili, že Brown trpí bipolárnou afektívnou poruchou a tiež posttraumatickou stresovou poruchou. Práve zanedbanie liečby týchto porúch spolu so spánkovou depriváciou a svojvoľným užívaním liekov spôsobili, že sa spevák správal agresívne. Hudobníka v apríli čaká tiež ďalšie pojednávanie týkajúce sa spomínaného incidentu z Washingtonu.

debata chyba
Viac na túto tému: #väzenie #Chris Brown

+ Zvoľte si vhodnú starostlivosť pre vašu pokožku, nepoužívajte hocičo.
Zvážte oblečenie aké nakupujete, môžete sa...

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....