Pitva potvrdila predtuchu: Dizajnérka L'Wren Scott sa obesila sama

Preslávená módna návrhárka a partnerka speváka Micka Jaggera L' Wren Scott spáchala samovraždu.

20.03.2014 10:27
L'Wren Scott Foto: ,
Dizajnérka L'Wren Scott.
debata

Podľa agentúry AP to v stredu potvrdili výsledky pitvy 49-ročnej ženy, ktorej telo sa našlo v pondelok obesené v byte na Manhattane. Skupina Rolling Stones kvôli nečekanej smrti priateľky svojho frontmana zrušila aktuálne austrálske turné.

Scottovú našla obesenú na kľučke od francúzskeho okna jej asistentka. Návrhárka síce nezanechala list na rozlúčku, ale krátko pred smrťou poslala asistentke textovú správu, aby za ňou prišla do bytu. Lekár konajúci pitvu v stredu uviedol, že zomrela na následky obesenia. Polícia nenašla stopy cudzieho zavinenia.

Herečka a členka poroty Nicole Kidman si na...
Herečka Marion Cotillard sa predviedla v sexi...
+11Herečka Shailene Woodley prišla v šatách od...

Jaggerovou partnerkou bola Scott od roku 2001. Sedemde­siatročný Jagger v reakcii na jej úmrtie uviedol, že je „úplne šokovaný a zdrvený“ a od tej doby sa odmlčal. Skupina následne zrušila všetkých sedem koncertov svojho turné po Austrálii a Novom Zélande, ktoré sa malo začať v stredu. Členovia kapely potom dali verejne najavo podporu svojmu dlhoročnému kolegovi.

„Nie je potrebné hovoriť, že sme všetci úplne v šoku, ale našou prvou myšlienkou je podporiť Micka v tejto zlej chvíli. Chceme sa vrátiť späť do Austrálie a na Nový Zéland najskôr, ako to bude možné,“ povedal bubeník Charlie Watts.

Scott vyrástla v Utahu ako adoptívne dieťa v mormonskej rodine. V mladosti odišla do Paríža a presadila sa tam ako modelka. Postupne sa stala uznávanou módnou návrhárkou, založila si vlastnú značku a obliekala okrem iného Michelle Obamovú, Oprah Winfreyovú, Nicole Kidmanovú, Penelope Cruzovú či Madonnu.

debata chyba
Viac na túto tému: #úmrtie #pitva #Mick Jagger #obesenie #L´Wren Scott

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...