Mick Jagger pripravuje pohreb zosnulej priateľky L'Wren Scottovej

Britský spevák Mick Jagger pripravuje v Los Angeles pohreb zosnulej priateľky L'Wren Scottovej.

21.03.2014 12:05
Mick Jagger a L´Wren Scott Foto:
Spevák Mick Jagger a jeho zosnulá priateľka - dizajnérka L´Wren Scott na archívnej snímke.
debata

Sedemdesiatročného lídra kapely The Rolling Stones, ktorý so známou módnou návrhárkou randil od roku 2001, podporujú v tomto období deti. Pre americký týždenník Us Weekly to potvrdili jeho zástupcovia. „Mick priletel do Los Angeles. Je tu s dcérou Karis a s jej rodinou, ktorá tu žije,“ uviedli a dodali, že s otcom sú v Kalifornii tiež dcéry Elizabeth, Georgia May, Jade a syn James.

L'Wren Scott spáchala v pondelok 17. marca samovraždu. Kancelária newyorského súdneho lekára následne potvrdila, že 49-ročná žena sa obesila. Podľa doterajších informácií našla módnu návrhárku v jej byte na Manhattane so šatkou okolo krku pripevnenou o kľučku dverí asistentka, ktorú Scott k sebe pozvala esemeskou bez uvedenia dôvodu. Polícia na mieste nenašla list na rozlúčku. Medzi jej klientky patrili napríklad Madonna, Naomi Campbell, Nicole Kidman či Penélope Cruz.

Následne sa objavili špekulácie o rozchode L'Wren Scott s Jaggerom, no tie vzápätí vyvrátila hudobníkova hovorkyňa. Spevák sa k smutnej správe vyjadril prostredníctvom sociálnej siete Facebook. „Stále sa snažím prísť na to, ako mohla moja milá a zároveň najlepšia priateľka ukončiť život takýmto tragickým spôsobom. Strávili sme spolu veľa úžasných rokov a spríjemňovali sme si navzájom životy. Bola naozaj veľkou osobnosťou a jej talent ľudia veľmi obdivovali, takisto ako aj ja. Som vďačný, že jej vzdávajú česť a tiež aj za správy podpory, ktoré dostávam. Nikdy na ňu nezabudnem,“ uviedol Jagger, ktorému súcit prejavili aj spoluhráči.

Úmrtie poznamenalo aj plánované turné The Rolling Stones s názvom 14 On Fire. Formácia zrušila šesť vystúpení v Austrálii a jedno na Novom Zélande. Na webovej stránke www.rollingstones.com však uviedli, že pre koncerty sa budú snažiť nájsť nové termíny. Organizátori už fanúšikov a fanúšičky vyzvali, aby si vstupenky nechali, kapela by podľa nich mala odohrať zrušené vystúpenia v októbri a novembri. Legendárne kvarteto by v júni malo potešiť obdivovateľov a obdivovateľky v Európe, a to v Holandsku, Taliansku, Belgicku, Rakúsku a Nemecku. Skupina nedávno vyhlásila, že má v pláne aj ďalšie európske koncerty.

debata chyba
Viac na túto tému: #pohreb #Mick Jagger #prípravy #L´Wren Scott #nepochopenie

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....