Frank Ocean urovnal spor so sieťou reštaurácií, ktorá ho žalovala

Americký spevák a rapper Frank Ocean urovnal spor s predstaviteľmi medzinárodnej sieti reštaurácií Chipotle Mexican Grill.

21.03.2014 17:08
Frank Ocean Foto: ,
Americký spevák Frank Ocean.
debata

Tí ho začiatkom marca zažalovali za to, že napriek dohode nenahral skladbu pre ich reklamnú kampaň. Obe strany spor ukončili mimosúdne po tom, ako spevák vrátil 212 500 dolárov (v prepočte približne 154 500 eur), ktoré dostal zaplatené vopred.

Ocean sa vlani dohodol s Chipotle Mexican Grill, že bude súčasťou ich kampane, pre ktorú mal nahrať pieseň s názvom Pure Imagination. Spevák následne dostal spomínaných 212 500 dolárov, pričom rovnakú čiastku mal dostať aj po odovzdaní piesne, na čo mal čas do 7. augusta. V tento deň však namiesto toho oznámil, že sa nakoniec rozhodol na kampani nezúčastniť.

Predstavitelia Chipotle ho preto zažalovali a žiadali vrátenie 212 500 dolárov a taktiež odškodné. Ocean vtedy na žalobu zareagoval zverejnením fotografie šeku na 212 500 dolárov na mikroblogovacej sieti Tumblr, ten však neodoslal. Neskôr ale peniaze vrátil a predstavitelia Chipotle následne žalobu stiahli.

debata chyba
Viac na túto tému: #spor #Frank Ocean #vrátenie peňazí

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...