Amanda Bynes znovu v spoločnosti: Vyzerá skvelo a doslova žiari!

Herečka Amanda Bynes minulý rok pútala pozornosť bizarným správaním a skončila v psychiatrickej liečebni. Zábery z víkendovej módnej šou v Kalifornii však príjemne prekvapia.

23.03.2014 13:56
debata
Herečka Amanda Bynes (vpravo) na snímke s mamou... Foto: Twitter
Amanda Bynes Herečka Amanda Bynes (vpravo) na snímke s mamou Lynn.

Dvadsaťsedemročná herečka, ktorá po incidente so založením ohňa na ceste v mestečku Thousand Oaks či problémoch s príslušníkmi polície skončila v poručníctve mamy Lynn, sa v sprievode oboch rodičov objavila na módnej prehliadke. Zábery, ktoré pridala na svoje konto na Twitteri, ju ukázali s úsmevom a pestovaným vzhľadom.

Vizuálna zmena je zjavná aj preto, že pred časom sa Bynes predvádzala na verejnosti v podivných parochniach, mala priam neprirodzene upravené pery a obliekala sa do excentrických kúskov šiat. Teraz sa pred objektív postavila v jednoduchej čierno-bielej kombinácii topu a nohavíc. Plavé vlasy mala jemne zvlnené a na perách spokojný úsmev.

Herečku prepustili z psychiatrickej liečebne už v decembri minulého roka a zdroj z jej okolia vtedy tvrdil, že sa veľmi dobre zotavila. Pomohla jej údajne aj podpora oboch rodičov a tiež niekoľko priateľov, ktorí sa jej neobrátili chrbtom.

debata chyba
Viac na túto tému: #Amanda Bynes #zotavenie #príťažlivý vzhľad

+ Zamerajte sa na potraviny, ktoré podporujú vaše zdravie.
Nenechávajte všetko na pleciach kolegov, keď treba,...

+ Doprajte si čas na relaxáciu, vaše telo potrebuje oddych.
Úspory peňazí začínajú správnym riadením času....