Cítim sa ako zviera v klietke, tvrdí Chris Brown

Americký spevák Chris Brown, ktorý je od polovice marca vo väzení, sa vraj cíti ako zviera v klietke.

25.03.2014 09:40
Chris Brown Foto: ,
Spevák Chris Brown.
debata

Pre portál TMZ to uviedol nemenovaný zdroj z okolia interpreta, ktorému to vraj prezradil počas telefonického rozhovoru. Pobyt vo väzení hudobník označil za najhorší zážitok jeho života. Údajne tiež uviedol, že v budúcnosti to už určite nepokašle, aby sa tam nemusel vrátiť.

Dvadsaťštyriročného interpreta zatkli po tom, ako ho pre porušenie pravidiel vyhodili z liečebného zariadenia. Spevák mal na základe súdneho nariadenia v centre, kde sa 90 dní učil zvládať hnev, stráviť ešte ďalšie dva mesiace. Keďže ho však vyhodili, a teda nepokračoval v liečbe, porušil podmienečný trest za fyzické napadnutie speváčky a jeho vtedajšej priateľky Rihanny z roku 2009.

Podľa správ z centra v Malibu, Brown porušil niekoľko nariadení, keď sa nechcel podrobiť drogovému testu, dotýkal sa lakťov a rúk jednej z klientok zariadenia a tiež počas skupinovej terapie vyhlásil, že „vie veľmi dobre používať strelné zbrane a nože“. Hudobník mal pritom zákaz približovať sa k ženám v zariadení približne na pol metra.

Do liečebného centra Brown dobrovoľne nastúpil po napadnutí istého Isaaca Adamsa Parkera z konca októbra 2013. Súd vtedy rozhodol, že šlo iba o priestupok a nie trestný čin. Vzápätí po incidente sa však otvorila otázka týkajúca sa spomínanej kauzy s Rihannou. Prokurátori žiadali, aby sudca speváka poslal za mreže a začal súdny proces vo veci porušenia podmienky. Súd však na slová prokurátorov nedal a rozhodol, že pre speváka bude lepšie, ak dokončí 90-dňové liečenie.

Koncom februára 2014 sudca hudobníkovi nariadil, aby pokračoval v liečbe ďalšie dva mesiace. Lekári tvrdili, že Brown trpí bipolárnou afektívnou poruchou a tiež posttraumatickou stresovou poruchou. Práve zanedbanie liečby týchto porúch spolu so spánkovou depriváciou a svojvoľným užívaním liekov vraj spôsobili, že sa spevák správal agresívne.

debata chyba
Viac na túto tému: #liečenie #Chris Brown #zviera v klietke #sledovaný

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...