Bradley Cooper - opäť sám? Radšej to ukončiť teraz, ako potom...

Bradley Cooper a Suki Waterhouse sa zrejme rozišli. Anglická modelka a americký herec tvorili pár od marca minulého roka.

25.03.2014 07:32
Herec Bradley Cooper so svojou priateľkou Suki... Foto: ,
Koniec?
debata

Teraz prezradil známy páru pre internetovú stránku ShowbizSpy, že láske medzi 22-ročnou a 39-ročným predstaviteľom filmu American Hustle, je koniec.

Populárna dvojica ešte prednedávnom večerala v Bielom dome a nič nenaznačovalo, žeby v ich vzťahu dominovala kríza. Žiarili spolu aj na odovzdávaní filmových cien Oscar v prvých radoch, hoci Cooper pôvodne plánoval, že mu spoločnosť bude robiť znovu matka. Tak či tak, model značky Pepe Jeans vraj vzťah s o 17 rokov mladšou priateľkou ukončil. Známy potvrdil: „Bradley by si konečne chcel založiť rodinu. A Suki si držala odstup, stále váhala. Pomyslel si, že by bolo lepšie ukončiť to teraz, ako to zbytočne naťahovať.“

Pár je známy tým, že len máločo o sebe prezradí. Londýnčanka v rozhovore pre anglické vydanie magazínu Elle povedala: „Nerozprávam o mojom priateľovi, lebo je to nudné. Odpoviem len, keď sa ma niečo konkrétne opýtate.“ Dôvodom rozchodu bol zrejme veľký vekový rozdiel. Predtým s Cooperom randila Jennifer Lawrence či Laura Simpson.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #Bradley Cooper #Suki Waterhouse

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...