Šou pokračuje! Kidman oplakala L'Wren Scottovú a šup na premiéru

Herečka Nicole Kidman patrila medzi najvernejšie klientky a tváre dizajnérky L'Wren Scottovej. So zosnulou dámou, ktorá minulý týždeň spáchala samovraždu, sa lúčila na poslednej rozlúčke aj ona.

26.03.2014 11:53
debata
Herečka Nicole Kidman na premietaní filmu... Foto: SITA/AP, John Shearer
Nicole Kidman Herečka Nicole Kidman na premietaní filmu Koľaje osudu v Los Angeles.

Štyridsaťšesťročná herečka však musela hneď po obrade, ktorý sa konal v Los Angeles, zamieriť do televízneho štúdia v talk-šou Jimmyho Kimmela. Zamierila tam síce v čiernom komplete (od Scottovej), no s úsmevom na tvári.

Blízke okolie však tvrdí, že Nicole je len stopercentná profesionálna, no pod spokojnou tvárou ukrýva veľkú bolesť. „Nicole a L'Wren sa kamarátili spolu takmer 25 rokov,“ uviedol mediálny zástupca herečky. „Nicole je zlomená a nie je schopná sa k celej záležitosti vyjadrovať,“ doplnil.

Austrálska rodáčka sa téme smrti svojej dlhoročnej priateľky nevenovala ani na večernej premiére filmu Koľaje osudu, ktorá ju čakala po účasti v televíznej šou. Tento rok by do kín mal prísť aj životopisný film o Grace Kellyovej, v ktorom herečka stvárnila slávnu hollywoodsku hviezdu a následne monackú kňažnú.

So Scottovou sa rozlúčili najbližší aj hviezdni klienti

Americkú módnu návrhárku a priateľku speváka kapely The Rolling Stones Micka Jaggera L'Wren Scott pochovali 25. marca v Los Angeles medzi ďalšími zosnulými celebritami ako Cecil B DeMille alebo Johnny Ramone. Na súkromnom obrade, ktorý sa konal v hollywoodskom dome smútku, sa okrem jej dlhoročného priateľa zúčastnili aj členovia jeho rodiny, návrhárkina rodina i viaceré celebrity. Poslednú rozlúčku so zosnulou viedol reverend Ed Bacon z Pasadeny v Kalifornii. Niekoľko slov predniesli aj Jagger, návrhárkin brat Randall Bambrough a viacero blízkych priateľov.

Do smútočného obradu sa zapojila aj Jaggerova rodina. Jeho dcéra Karis prečítala báseň, dcéra Jade zase Žalm 139. Na rozlúčke sa zúčastnili aj jeho ďalšie dcéry Elizabeth a Georgia a synovia James a Gabriel. Jaggerove vnúčatá Mazie a Zak prečítali Žalm 23 a návrhárkina neter Hannah Bambrough predniesla Shakespearov Sonet č. 18. Báseň prečítala aj americká herečka Ellen Barkin. Americký hudobník Bernard Fowler, ktorý spolupracoval s The Rolling Stones, sa predstavil so skladbou Will the Circle Be Unbroken. Na gitare ho sprevádzal Dave Stewart z kapely Eurythmics.

Hoci Jagger a Scott žili spolu v Londýne, Paríži či New Yorku, Los Angeles je miestom, kde sa návrhárka preslávila. Tam sa tiež spoznala s Jaggerom. (SITA)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pohreb #rozlúčka #Nicole Kidman #L´Wren Scott

+ Pravidelný pohyb je kľúčom k dobrému zdraviu a šťastiu.
Nečakaný príjem prinesie úľavu vašim financiám....

+ Nájdenie radosti v malých veciach vám prinesie veľké šťastie.
Rozpočtová disciplína teraz položí základy budúcej...