Šesť týždňov po pôrode?! Cowellova milenka ohúrila skvelou figúrou

Slávny televízny porotca Simon Cowell sa stal v polovici februára otcom. Jeho partnerka Lauren Silvermann sa po jeho boku objavila už v stredu večer na premiére muzikálu.

27.03.2014 14:00
debata
Hudobný producent a televízny porotca Simon... Foto: SITA/AP, John Phillips
Simon Cowell a jeho partnerka Lauren Silverman Hudobný producent a televízny porotca Simon Cowell a jeho partnerka Lauren Silverman na premiére muzikálu.

Americká boháčka, ktorú Cowell „prebral“ svojmu dlhoročnému kamarátovi Andrewovi Silvermanovi, je na konci obdobia šestonedelia. Pri pohľade na ňu by však málokto veril, že je len pár týždňov po pôrode.

Silverman si na premiéru I Can't Sing v London Palladium obliekla rafinovane riasené čierne šaty, ktoré zakryli drobné nedokonalosti. A vyzerala v nich skutočne skvelo.

Tridsaťšesťročná brunetka je už matkou sedemročného syna, na starostlivosti o ktorého sa už s ex-manželom dohodla. Väčšinu času trávi chlapec práve v spoločnosti svojej matky a nevlastného bračeka – šesťtýždňového E­rica.

Silverman prezradila, že išlo o prvý večer, ktorý strávila mimo spoločnosti svojho bábätka. Oboch chlapcov dostala na starosť pestúnka. Práve pre deti sa však dvojica dlho nezdržala. Cowell konštatoval, že so synom sa jeho povinnosti skrátka trochu zmenili.

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Simon Cowell #Lauren Silvermann #muzikál

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...