Lásky čas! Elton John si s priateľom povedia áno v máji

Britský hudobník Elton John a jeho dlhoročný partner, filmár David Furnish, sa chcú zosobášiť v máji.

31.03.2014 18:48
Elton John (vľavo) a David Furnish Foto:
Spevák Elton John (vľavo) a jeho dlhoročný partner David Furnish.
debata

Pre denník Las Vegas Review-Journal to uviedol samotný Furnish. Na súkromnom obrade, ktorý sa bude konať na matričnom úrade v Anglicku, sa podľa slov režiséra zúčastní iba zopár priateľov a ich synovia Elijah a Zachary, ktorých priviedla na svet náhradná matka.

„Nemáme potrebu urobiť ďalší právny krok,“ povedal Furnish počas oslavy 67. narodenín speváka v Las Vegas. "Ale pretože sme sa zaviazali k životu, cítime, že je naozaj dôležité, aby sme tento krok spravili a využili tak túto úžasnú zmenu v právnych predpisoch. Všetci žijeme príkladom,“ prezradil 51-ročný filmár o chystanej svadbe.

Pár bol tiež jednou z prvých dvojíc, ktoré v roku 2005 uzavreli registrované partnerstvo, a to v rovnaký deň ako ich v krajine povolili. „Žijeme v neobyčajných časoch. Bože môj, pred 20 rokmi, keď som sa začal stretávať s Eltonom, keby ste sa ma boli vtedy spýtali, či budem môcť niekedy uzavrieť manželstvo, bolo to nemysliteľné, doslova nepredstaviteľné,“ dodal Furnish ku svadbám gejov, ktoré sú v Anglicku legálne od 29. marca.

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Elton John #Lásky čas #David Furnish #máj

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Nenamáhajte svoju pokožku, doprajte jej starostlivosť akú si zaslúži.
Nové príležitosti na zlepšenie financií sú...