Felicity našla nového chlapa! Herečka vraj randí s kolegom Rhysom

Americká herečka a tanečnica Keri Russell a herec Matthew Rhys údajne tvoria pár.

02.04.2014 11:40
Keri Russell Foto: ,
Herečka Keri Russell na premietaní filmu Austenland v New Yorku.
debata

Informoval o tom magazín People, ktorý dvojicu odfotografoval na rande v newyorskom The Public Theater. Počas divadelného predstavenia vraj sedeli blízko pri sebe a kým odišli, niečo si medzi sebou šepkali. Tridsaťosemročná herečka a 39-ročný herec však správy o tom, že tvoria pár popierajú.

Rhys pre People v marci uviedol, že ide o najlepšiu klebetu, akú počul. Prezradil tiež, že na to, či s tanečnicou naozaj randí, sa ho pýtala už aj jeho matka. „Povedal som jej ‚Musíš si vypnúť Google upozornenia‘,“ uviedol rodák z mesta Cardiff.

Návšteva divadla však údajne nebola jediným spoločným rande. Dvojicu si všimli aj začiatkom tohto roka počas prechádzky v Brooklyn Heights v New Yorku. „Kráčali blízko pri sebe a smiali sa. Vyzerali ako pár,“ informoval magazín People nemenovaný zdroj.

Russell bola predtým vydatá za Shanea Dearyho. „Nie sú spolu už od začiatku leta. Rozišli sa v dobrom a ich hlavným záujmom sú ich deti,“ uviedla pre People v decembri 2013 herečkina hovorkyňa. Rodáčka z Kalifornie sa zosobášila s Dearym vo februári 2007. Majú spolu dve deti – šesťročného syna Rivera a dvojročnú dcéru Willu.

debata chyba
Viac na túto tému: #Keri Russell #pár #randenie #Matthew Rhys

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...