Čínsky herec sa ospravedlnil za neveru manželke. Láme rekordy na webe!

Ospravedlnenie čínskeho herca manželke, tiež herečke, ktorú podviedol s inou, vytvorilo nový rekord na čínskej verzii Twitteru v počte zdieľaní aj komentárov. Informovala o tom agentúra AP.

02.04.2014 12:06
Záber na počítačovú obrazovku, na ktorej je... Foto: ,
Záber na počítačovú obrazovku, na ktorej je zachytený príspevok čínskeho herca Wena Čanga, ktorý sa za neveru verejne ospravedlnil svojej manželke.
debata

Wen Čang (v angličtine Wen Zhang) vložil na internet niekedy okolo pondelňajšej polnoci vyhlásenie, v ktorom sa vyjadril ku kolujúcim klebetám, že bol manželke neverný. Napísal v ňom, že on, jeho manželka Ma I-li (Ma Yili) a ich deti „mohli mať vsrdečný a príjemný život, ale ja som všetko zničil“.

Do stredy jeho vyhlásenie užívatelia preposlali viac ako 1,2-miliónkrát a nazbieralo takmer 1,9 milióna komentárov – z veľkej časti negatívnych.

Škandál okolo filmovej a televíznej hviezdy Wan Čanga má v Číne taký ohlas zrejme aj kvôli jeho doterajšej povesti citlivého a šťastne ženatého muža žijúceho pre svoju rodinu. Táto udalosť je teraz na čínskom internete pretriasanejšia ako pátranie po nezvestnom malajzijskom lietadle, na palube ktorého bola zhruba polovica čínskych cestujúcich.

Wen však stále zaostáva za 3,4 miliónom preposlaní, ktoré dosiahla americká moderátorka Ellen DeGeneres, keď na Twitter umiestnila fotografiu z marcového odovzdávania Oscarov, na ktorej sa sama zvečnila spoločne s hviezdami, ako je Bradley Cooper, Jennifer Lawrenceová, Brad Pitt, Julia Robertsová, Meryl Streepová a Kevin Spacey.

debata chyba
Viac na túto tému: #ospravedlnenie #nevera #Wen Zhang (Wen Čang) #kajúcnik

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...