Odvoláva, čo povedala. Shakira o žiarlivosti priateľa vraj iba žartovala

Kolumbijská speváčka Shakira odvolala svoje nedávne výroky o žiarlivosti svojho priateľa, španielskeho futbalistu Gerarda Piquého. Spravila tak po tom, čo si množstvo ľudí neuvedomilo, že speváčka iba žartovala.

06.04.2014 15:44
Shakira a Gerard Piqué Foto: ,
Kolumbijská speváčka Shakira a jej priateľ Gerard Piqué.
debata

Shakira o svojom partnerovi hovorila minulý mesiac v rozhovore pre magazín Billboard. „Je veľmi teritoriálny a keďže mi nedovolí, aby som nakrúcala videá s mužmi, tak ich musím nakrúcať so ženami. V našom vzťahu je to viac než jasné, že nesmiem nakrúcať také videoklipy ako v minulosti,“ vyhlásila pred pár týždňami Shakira.

„Niet o tom pochýb a mne sa to tak páči. Páči sa mi, že si chráni svoje územie a že si ma cení, a to až tak, že jediná osoba, ktorej dovolí dotknúť sa môjho stehna, je Rihanna,“ uviedla 37-ročná speváčka, pričom narážala na videoklip ku skladbe Can't Remember To Forget You, ktorú nahrala práve s Rihannou.

Na Shakiru sa však následne zniesla vlna kritiky, na čo tento týždeň zareagovala prostredníctvom svojej facebookovej stránky. „Iba som žartovala a teraz vidím, že niektoré médiá to vzali úplne doslovne. V skutočnosti máme úžasný vzťah založený na vzájomnej dôvere a žiarlivosť sme nikdy neriešili. Nabudúce budem opatrnejšia, keď sa budem snažiť žartovať, pretože zjavne môže ľahko dôjsť k nedorozumeniam,“ napísala 37-rodáčka z Barranquilly.

debata chyba
Viac na túto tému: #Shakira #žiarlivosť #Gerard Piqué #oprava tvrdenia

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...