Gwyneth Paltrow si hľadá byt v centre Londýna, rozpočet - 15 miliónov!

Americká herečka Gwyneth Paltrow, ktorá sa len nedávno rozišla po zhruba 10 rokoch manželstva s frontmanom kapely Coldplay Chrisom Martinom, si údajne vyhradila 15 miliónov libier (v prepočte približne 18,2 milióna eur) na kúpu novej rezidencie v Londýne.

08.04.2014 00:00
Gwyneth Paltrow Foto: ,
Herečka Gwyneth Paltrow.
debata

Štyridsaťjedenročná rodáčka z Los Angeles a jej bývalý partner sa totiž rozhodli predať spoločný dom v severnej časti anglickej metropoly, a tak si herečka začala hľadať nové bývanie v centre mesta.

„Gwyn chce zmenu a páčia sa jej mestské byty. Miluje Londýn a Chris je z Británie, čiže tu majú veľkú časť rodiny. Povedala realitným agentom, že je ochotná zaplatiť sumu až do výšky 15 miliónov libier. Za toľko si kúpi úžasné bývanie, dokonca aj v Londýne,“ prezradil zdroj z okolia herečky pre denník Daily Star.

Paltrow síce trávi väčšinu času v Los Angeles, no vraj dbá na to, aby sa jej deväťročná dcéra Apple a sedemročný syn Moses stretávali aj s hudobníkovou časťou rodiny.

„Teraz žije v Los Angeles, ale pravidelne sa sem vracia, pretože je pre ňu dôležité, aby sa Apple a Moses stretávali s rodinou,“ vysvetlil zdroj. Hviezdna dvojica už vo vyjadrení k rozchodu uviedla, že naďalej plánuje ostať rodinou, čomu prispôsobila aj domov v Los Angeles, ktorý rozdelila na dve oddelené časti.

debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #Gwyneth Paltrow #nový byt

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...