Ornella Muti predstierala chorobu, aby mohla ísť za Putinom. Čaká ju súd

Známa talianska herečka Ornella Muti sa bude pred súdom spovedať z podvodu, ktorým si v roku 2011 zariadila voľný večer na charitatívnu večeru s vtedajším ruským premiérom Vladimirom Putinom.

08.04.2014 11:17
Ornella Muti Foto: ,
Talianska herečka Ornella Muti.
debata

Muti mala vystúpiť v divadle v severotalianskom Pordenone, predstavenie ale na poslednú chvíľu zo zdravotných dôvodov zrušila. Potom sa ukázalo, že zdravo vyzerajúca herečka sa daný večer dobre bavila na akcii v Petrohrade. Napísali o tom talianske médiá.

Päťdesiatdeväťročnú Mutiovú čakajú pred súdom nepríjemné chvíľky. Bude totiž musieť vysvetľovať, prečo v decembri 2011 vedenie divadla v Pordenone oklamala. Tesne pred plánovaným predstavením komédie od Gianniho Clementiho, v ktorej hrala hlavnú úlohu, poslala do divadla ospravedlnenku aj s lekárskym osvedčením, že trpí zápalom hrtana, kašľom a horúčkami a musí stráviť najmenej päť dní v pokoji na lôžku.

Predstavenie sa zrušilo, o niekoľko dní neskôr sa ale zistilo, že Muti bola v deň, keď mala v Pordenone hrať, hosťom na charitatívnej večeri v ruskom Petrohrade. Objektív fotografa ju zachytil, ako sedí pri VIP stole s Putinom a americkým hercom Kevinom Costnerom.

Muti, vlastným menom Francesca Romana Rivelliová, sa začala vo filmoch objavovať už ako mladé dievča a rýchlo sa o nej začalo hovoriť ako o novom sexsymbole. Hoci jej sláva presiahla hranice Talianska, jej pokusy presadiť sa v Hollywoode nevyšli, a Muti tak zostala verná predovšetkým domácej kinematografii. Natočila desiatky filmov, okrem iného snímky Ľudový román, Novomanželka, Prvá láska, Nová strašidlá, Odumieranie lásky, Swannova láska či Kronika vopred ohlásenej smrti.

debata chyba
Viac na túto tému: #súd #podvod #Ornella Muti #večera s Putinom

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...