Jennifer Lawrence ako modrá Mystique do tretice! Bude mať vlastný film

Americkí producenti Lauren Shuler Donner a Simon Kinberg, ktorí stoja za filmovými spracovaniami komiksu o X-menoch zvažujú, že nakrútia spinoff venovaný mutantke Mystique.

11.04.2014 11:06
Jennifer Lawrence Foto:
Herečka Jennifer Lawrence v maskérni počas príprav na rolu Mystique.
debata

„V štúdiu istú dobu panoval názor, že samostatný film nemá zmysel, no súčasní majitelia sa tomu nebránia,“ uviedla Donner, pričom dodala, že by rada nakrútila snímky aj o ďalších postavách z príbehu o mutantoch.

Jej kolega pritom pozitívne zhodnotil výkon americkej herečky Jennifer Lawrenceovej, ktorá sa ako Mystique po druhý raz predstaví v očakávanej snímke X-Men: Budúca minulosť. „Páči sa mi, čo Jennifer urobila s Mystique. Je tu veľký potenciál pre samostatné filmy s ňou,“ vyhlásil Kinberg.

Prvý film z trilógie o X-menoch vznikol v roku 2000 s Patrickom Stewartom, Ianom McKellenom, Hughom Jackmanom a ďalšími v hlavných úlohách. Nasledovali snímky X-Men 2 (2003) a X-Men: Posledný vzdor (2006). V roku 2011 vznikol film X-Men: Prvá trieda, v ktorom si Charlesa Xaviera a Erika Lensherra, ešte predtým ako začali používať mená Professor X a Magneto, zahrali James McAvoy a Michael Fassbender. Predstavila sa v ňom tiež spomínaná Jennifer Lawrence.

V máji tohto roka sa do kín dostane najnovší film s názvom X-men: Budúca minulosť. Objavia sa v ňom účinkujúci z pôvodnej trilógie ako aj z nového príbehu z roku 2011. Okrem toho vznikli aj dva samostatné filmy o jednom z najpopulárnejších mutantov, Wolverinovi – X-Men Origins: Wolverine (2009) a Wolverine (2013).

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Lawrence #Mystique #vlastný film

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...