Sophia Loren chystá k osemdesiatke životopis. Ukáže, čo sme nevideli

Legendárna talianska herečka Sophia Loren pracuje v súčasnosti na svojej autobiografii.

13.04.2014 10:42
Sophia Loren Foto: ,
Talianska herečka Sophia Loren.
debata

Agentúra APA uviedla, že by ju Loren chcela vydať pri príležitosti svojich 80. narodenín, ktoré oslávi tento rok 20. septembra.

Kniha ponesie názov Ieri, oggi, domani (Včera, dnes, zajtra) na počesť slávneho filmu Vittoria De Sicu z roku 1963, v ktorom si Loren zahrala po boku Marcella Mastroianniho.

„V minulých rokoch ma mnoho nakladateľov žiadalo, aby som napísala knihu o svojom živote. Doteraz som mala vždy pocit, že nenastal pravý čas. Neviem, čo ma k tomu nakoniec primälo – snáď blížiace sa jubileum alebo náhodný objav starej krabice s dokumentmi a fotkami, na ktorú som už dávno zabudla. Nakoniec som sa ale rozhodla svoj ​​príbeh rozprávať. Vznikla tak kniha plná spomienok, ktorá snáď vzbudí záujem,“ uviedla herečka.

Najzaujímavejšiou fotografiou v pripravovanej knihe bude vraj asi ešte nezverejnená snímka herečky s filmovým producentom a budúcim manželom Carlom Pontim pri rieke Pád v lete 1954. „Počas natáčania filmu Žena od rieky sme konečne pochopili, že sme sa do seba zamilovali,“ napísala k fotografii.

Sophia Loren, ktorá žije v Ženeve, má so životopisnými dielami už skúsenosti. Pred piatimi rokmi si zahrala rolu svojej vlastnej matky Romildy Villani v seriáli talianskej verejnoprávnej televízie RAI s názvom Môj dom je plný zrkadiel. Odohráva sa v Ríme a Neapole a je natočený podľa autobiografie Marie Scicolone, sestry Sophie Lorenovej. Rozpráva príbeh ich matky, energickej Neapolčanky, ktorá počas druhej svetovej vojny vychovávala ako slobodná matka dve malé dcéry.

debata chyba
Viac na túto tému: #autobiografia #Sophia Loren #staré fotky

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....