Tehotná? Vojvodkyňa Catherine vyrazila na divokú vodu. A potom na víno!

Hoci britský Daily Star priniesol zaručené klebety o tom, že britský princ George sa dočká súrodenca, s tehotenstvom vojvodkyne Catherine to asi nebude také horúce.

13.04.2014 18:14
debata
Britský princ William a jeho manželka Kate,... Foto: SITA/AP, Mark Mitchell
Britský princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa z Cambridge Britský princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa z Cambridge si počas svojej návštevy Nového Zélandu užili jazdu na divokej vode na Shotover Jet.

Presvedčila o tom sama manželka britského princa, keď sa počas ďalšieho dňa štátnej návštevy Nového Zélandu zúčastnila na dvoch podujatiach, ktoré sa veru ku gravidite veľmi nehodia.

Pôvabná brunetka v spoločnosti svojho manžela princa Williama si najprv vyskúšala jazdu na divokej vode, ktorá je súčasťou jednej z atrakcií ostrova. Manželom túto dobrodružnú zábavku odporučil samotný minister cestovného ruchu Chris Scott. Obaja teda na seba navliekli záchranné vesty a so skupinkou ďalších účastníkov vliezli do lode, ktoré sa regulovane spustila po divokých perejách.

Britský princ William a jeho manželka Kate,...
Vojvodkyňa Kate sa zhovára so šéfom turizmu na...
+2Klebety o tehotenstve vojvodkyne Catherine dlho...

Neskôr sa pár presunul na návštevu vychýrenej vinice Amisfield v Queenstown, kde ani Catherine nepohrdla ochutnávkou vína. A vraj ním bola nadšená. Manželskú dvojicu, pritom stále čaká veľmi bohatý program. Celá návšteva, ktorá bude pokračovať presunom do Austrálie, je naplánovaná na devätnásť dní.

debata chyba
Viac na túto tému: #vinica #princ William #vojvodkyňa Catherine #plavba

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...