Pharrell si pozrel aj slovenskú verziu Happy. Dojalo ho to až k slzám

Hoci rok 2014 ešte zďaleka nie je na konci, jednou z jeho najvýraznejších skladieb bude Happy od Pharella Williamsa. Hit, ktorý si podmanil celý svet, dostal aj slovenskú podobu.

15.04.2014 10:17
Spevák Pharrell Williams dojatý zostrihom... Foto:
Spevák Pharrell Williams dojatý zostrihom klipov k skladbe Happy.
debata (5)

A práve tá sa objavila aj v ukážkach, ktoré dokopy zostrihal tím slávnej moderátorky Oprah Winfreyovej. Tá si pozvala Williamsa do svojho štúdia a pustila mu mix klipov, ktoré vznikali po celom svete na skladbu Happy (Šťastný). Jeden taký vznikol aj v prostredí Tatier a už dávnejšie zaznamenal na serveri Youtube.com slušnú pozeranosť a zdieľanosť.

Slovensko sa ocitlo v poradí ako druhé a sama Oprah dokonca povedala „Slovakia“. Reakcia hudobníka, ktorý sa posledné mesiace prezentuje v trošku bizarnom klobúku na hlave, bola skutočne emotívna. Pharell Williams sa rozplakal dojatím. „Áno, áno, aj mne sa chce plakať,“ pridala sa Oprah, ktorá je známa tým, že svojich hostí bičuje k emotívnym reakciám.

„Je to ohromujúci pocit, pretože milujem to, čo robím,“ komentoval následne Pharell Williams, ktorý skladbu zložil pre soundtrack k animovanému filmu Ja zloduch 2.

Celá ukážka (2,43 minúty) zo šou Oprah Winfreyovej

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Slovensko #Oprah Winfrey #Pharrell Williams #Happy

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....