Nepríjemný šok! Hayden Panettiere v nových Heroes vraj nechcú

Americkú herečku Hayden Panettiere vraj zatiaľ neoslovili s ponukou zahrať si v pripravovanej minisérii Heroes Reborn.

18.04.2014 00:00
Hayden Panettiere Foto: ,
Herečka Hayden Panettiere.
debata

Tá má nadviazať na americký dramatický sci-fi seriál Hrdinovia (2006 – 2010) a na televízne obrazovky by sa mala dostať v roku 2015. Ako uviedla vo februári Jennifer Salke zo spoločnosti NBC Entertainment, na tvorbe série sa bude podieľať Tim Kring, detaily o projekte však chcú držať v tajnosti až do odvysielania.

Salke tiež povedala, že nevylučujú možnosť návratu niektorých pôvodných predstaviteľov. Dvadsaťštyriročná Hayden Panettiere, ktorá v pôvodnom seriáli stvárňovala roztlieskavačku Claire Bennet, však medzi nimi zrejme nebude. O tom, že sa chystá pokračovanie Hrdinov sa vraj dozvedela od rodiny, nie od kreatívneho tímu, ktorý stojí za projektom.

„Bol to pre mňa šok a popravde, dozvedela som sa to od mojej sesternice. Napísala mi o tom v esemeske a ja som si pomyslela, že sme o tom vôbec nevedeli, nemali sme s tým nič spoločné. Bude určite zaujímavé sledovať, ako sa im to podarí oživiť,“ prezradila herečka magazínu Cosmopolitan.

Ako uviedla, praje si, aby mal seriál úspech, nie je však nadšená z toho, že by ju v úlohe Claire mali nahradiť. „Je to trošku zvláštny pocit, pretože viete, bola to naša šou, náš domov, naša rodina, niečo, na tvorbe čoho sme sa vo veľkej miere podieľali. Myslím a dúfam, že nenechajú niekoho iného hrať naše roly, pretože by to bolo tak trochu akoby nám vrazili dýku do chrbta,“ dodala Panettiere.

Tvorcovia projektu, ktorý by mal pozostávať z trinástich epizód, už stihli predstaviť teaser. O čo presne v pokračovaní seriálu pôjde, však zatiaľ neprezradili. V pôvodnej zostave si okrem Panettiere zahrali napríklad aj Zachary Quinto, Ali Larter, Masi Oka či Milo Ventimiglia, zatiaľ však nie je jasné, či sa do minisérie vráti aspoň niekto z nich.

Seriál, ktorý vysielali v rokoch 2006 – 2010 zobrazoval príbehy zdanlivo náhodnej skupiny jednotlivcov po celom svete. Každý z nich začal u seba objavovať zvláštne schopnosti. Aj keď bola väčšina z nich najprv poriadne vystrašená, postupne sa s nimi učila zaobchádzať a objavovala ich hranice. Nakoniec sa ukázalo aj to, že nič nebola náhoda, a že všetko má nejaký vyšší zmysel.

debata chyba
Viac na túto tému: #Hayden Panettiere #ponuka #Heroes Reborn #nebude hrať

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....

+ Nedávajte do seba kopu liekov, vaše telo s tým nie je OK.
Dnes toho budete mať na práci dosť, preto...