Juraško tiahne do boja proti rakovine prsníka. Bude aj pochodovať!

Slovenský televízny a rozhlasový moderátor Roman Juraško sa pripojil k ďalším známym slovenským osobnostiam a stal sa novou tvárou projektu boja proti rakovine prsníka.

18.04.2014 13:40
Lenka Šóošová a Roman Juraško Foto:
Moderátor Roman Juraško s kolegyňou Lenkou Šóošovou.
debata

Moderátor sa spolu s nimi zúčastní na 6. ročníku Avon Pochodu proti rakovine prsníka, ktorý sa uskutoční v sobotu 7. júna v Bratislave. Posolstvo tohtoročného pochodu znie „Pred rakovinou prsníka sa neskryješ“. Cieľom podujatia je vyjadriť podporu a spolupatričnosť ženám, ktoré bojujú s týmto zákerným ochorením, ako aj ich rodinám.

„Projekt Avon proti rakovine prsníka funguje už niekoľko rokov. Som si istý, že aj vďaka tomuto projektu si nejedna dáma povedala, že je načase ísť na preventívnu prehliadku a práve toto rozhodnutie jej zachránilo život,“ povedal Juraško.

Okrem Juraška na pochode prisľúbili účasť aj ďalšie známe osobnosti spoločenského života ako Alena Heribanová, Jana Kirschner, Ada Straková, Hana Rapantová, Beáta Dubasová, Karin Habšudová, Henrieta Mičkovicová, Nora Beňačková, Bruno Ciberej, Maroš Kramár, Petra Polnišová, Zlatica Puškárová a Kveta Horváthová.

Tak ako aj na minulé ročníky, vstupenkou na pochod je tričko proti rakovine prsníka. Dámsku ružovú tuniku navrhla študentka odevného návrhárstva Lucie Bendlová. Pre pánov organizátori prichystali tmavošedé tričko. Peniaze získané z predaja tričiek budú použité na podporu prevencie a liečby zákernej choroby.

Trasa ružového pochodu povedie aj tento rok historickým centrom Bratislavy a skončí sa opäť v známom obchodnom centre Eurovea na nábreží Dunaja. Pochodujúci sa môžu tešiť na bohatý sprievodný program počas celého podujatia. Na štarte aj v cieli ich čakajú vystúpenia známych umelcov a skupín ako Jana Kirschner, Pavol Hammel, Robo Papp a Bystrík, Starmania či Campana Batucada – bubnová šou.

debata chyba
Viac na túto tému: #nová tvár #Roman Juraško #pochod proti rakovine prsníka

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...