Bodyguard Chrisa Browna je vinný z napadnutia fanúšika

Bodyguard amerického speváka Chrisa Browna je vinný z napadnutia istého Isaaca Adamsa Parkera.

22.04.2014 18:25
Chris Brown Foto: ,
Spevák Chris Brown.
debata

Tvrdí to súd, ktorý o ďalšom osude Christophera Hollosyho rozhodne 25. júna. K incidentu došlo vlani v októbri pred jedným z hotelov vo Washingtone, keď sa spevák fotil s fanúšičkami a do záberu sa votrel Parker. Ten vyhlásil, že ho spevák a bodyguard napadli, pričom mu zlomili nos.

Hollosy však povedal, že muža udrel, keď sa snažil dostať do Brownovho autobusu. Dvadsaťštyriročný muzikant napadnutie Parkera popiera. Súdne konanie týkajúce sa Browna by sa malo konať v týchto dňoch.

Po spomínanom incidente hudobník dobrovoľne nastúpil do liečebného centra, kde sa mal učiť zvládať hnev. Súd vtedy rozhodol, že šlo iba o priestupok a nie trestný čin. Vzápätí sa však otvorila otázka týkajúca sa Brownovho podmienečného trestu za fyzické napadnutie speváčky a jeho vtedajšej priateľky Rihanny z roku 2009.

Prokurátori žiadali, aby sudca speváka poslal za mreže a začal súdny proces vo veci porušenia podmienky. Súd však na slová prokurátorov nedal a rozhodol, že pre speváka bude lepšie, ak dokončí 90-dňové liečenie. Koncom februára 2014 sudca hudobníkovi nariadil, aby pokračoval v liečbe ďalšie dva mesiace. Lekári tvrdili, že Brown trpí bipolárnou afektívnou poruchou a tiež posttraumatickou stresovou poruchou.

Práve zanedbanie liečby týchto porúch spolu so spánkovou depriváciou a svojvoľným užívaním liekov vraj spôsobili, že sa správal agresívne. Interpreta však v marci z centra vyhodili, a to pre porušenie pravidiel. Keďže v liečbe nepokračoval, porušil podmienečný trest týkajúci sa spomínanej kauzy s Rihannou, zatkli ho a následne vzali do federálnej väzby.

debata chyba
Viac na túto tému: #bitka #násilie #Chris Brown #bodyguard

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...

+ Nezabúdajte na zeleninu a ovocie, vaše telo si ich vyžaduje.
Nad nikým sa nepovyšujte, mohli by ste urobiť veľkú...